پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۹:۲۱

گزارش مهر/

مظلومیت ورزشهای مدال آور در همدان/ جذابیت های بوکس دیده نمی شود

مظلومیت ورزشهای مدال آور در همدان/ جذابیت های بوکس دیده نمی شود

همدان – خبرگزاری مهر: ورزش بوكس در همدان يكي از محبوب ترين ورزش ها بين نوجوانان و جوانان است كه جذابيت هاي آن براي شهروندان همداني مغفول مانده است در حالیکه این رشته ورزشی نیازمند تبلیغ گسترده است چراکه در جمع مدال آورترین رشته های ورزشی همدان است که هنوز آنچنان که باید شناخته نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ورزش بوکس از جمله ورزشی های انفرادی است که باید به دلیل پر مدال بودن ورزش های انفرادی به آن بهای زیادی داده شود چراکه امروزه بوکس به عنوان یک ورزش پر طرفدار در میان اقشار مختلف جامعه، بویژه جوانان رواج دارد.

همچنین باید توجه داشت که ورزش بوکس با روش های خاصی صورت می گیرد تا جراحتی به فرد وارد نشود چراکه ورزشکاران به زدن ضربات خود توجه دارند و اگر کسی رعایت نکند بازی قطع می شود.

برای جویا شدن از اوضاع واحوال بوکس همدان به سراغ یکی از فعالان بوکس در سالهای اخیر رفتیم.

احسان تکاور یکی از علاقه مندان به ورزش بوکس عنوان داشت: برداشت ذهنی عموم مردم نسبت به بوکس این است که ورزش بوکس ورزش خشنی است که در واقع اینگونه نیست.

وی گفت:سرمایه دارانی در این شهر می توانند در حوزه ورزش به خصوص ورزش پر استعداد بوکس سرمایه گذاری کنند و با ساخت سالن های ورزشی در این شهر،  کمک ارزنده ای به ورزش و حامی خوبی برای تیمهای ورزشی باشند. 

وی ادامه داد: در این عصر تکنولوژی و بی تحرکی و وجود تفریحات کاذب وبه خصوص شیوع مواد مخدر در بین جوانان ما، که امروزه جزو دغدغه های مهم مسئولین کشوری است باید انگیزه و رغبت بیشتری برای مسئولین بوجود بیاورد که در زمینه ورزشی توجه وسرمایه گذاری بیشتری صورت بگیرد.

وی گفت: در واقع ورزش باید قانونمند تر از پیش شود و دولت شرکت های دولتی وخصوصی را به گونه ای موظف به سرمایه گذاری بیشتری در حوزه ورزشی کند. 

وی گفت: متاسفانه در حق این رشته ورزشی چه در این شهر و چه در استان و کشور اجحاف شده است. حتی در تلویزیون ما تبلیغ پفک نمکی بیشتر از ورزش است به خصوص رشته بوکس که واقعا مورد کم لطفی اهالی صدا و تصویر قرار گرفته شده است

تکاور ابراز داشت: ورزش بوکس از جذابیت های خاصی برخوردار است که باید تبلیغات گسترده ای از طرف هیئت ورزشی بوکس استان و رسانه ها انجام شود و همچنین می توان با برگزاری مسابقات و اردوها، قهرمان پروری، استعداد یابی و تشویق ورزشکاران این اتفاق رخ دهد که باید تلاش هایی در این زمینه صورت گیرد.

این علاقه مند به ورزش بوکس اظهار داشت: افت بوکس در استان همدان از سال 72 شروع شد که امید می رود ورزش بوکس با داشتن خانه بوکس و برنامه ریزی های خوب بتواند به روزهای اوج خود بازگردد.

تکاور گفت: از راهکارهای ارتقای ورزش بوکس در همدان داشتن مدرسه بوکس است تا برای ورزشکاران این رشته به صورت آکادمیک آموزش داده شود.

در همین راستا دبیر هیئت بوکس استان همدان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ورزش بوکس در همدان دارای علاقه مندان زیادی است که به این ورزش روی آورده اند.

مصطفی یعقوب لو با بیان اینکه توجه به ورزش یکی از ارکانی است که جامعه را به سلامت روان و اخلاق هدایت می کند، افزود: تعداد ورزشکاران بیمه شده در شهر همدان 200 نفر و در استان 350 نفر هستند که به ازای هر 20 نفر ورزشکار در همدان یک مربی و یک کمک مربی وجود دارد که تقریبا مناسب است.

وی بیان داشت: تعداد مربیان بوکس در استان همدان 20 نفر است که از این تعداد 11 مربی در شهر همدان فعالیت دارند.

دبیر هیئت بوکس استان همدان اضافه کرد: ورزش بوکس در همدان دارای خانه بوکس است که این مسئله به ورزش بوکس همدان کمک زیادی کرده اما بوکس در همدان با کمبود فضای باشگاه های خصوصی مواجه است.

یعقوب لو با بیان اینکه مردم در ورزش های انفرادی همکاری نمی کنند، اضافه کرد: ورزش بوکس نیز یک ورزش انفرادی است که مورد بی توجهی قرار گرفته است.

در راستای ورزش های انفرادی فرهنگ سازی شود

وی در ادامه گفت: مردم بیشتر عشق و علاقه به توپ و ورزش های جمعی دارند و به این نوع بازی ها توجه نمی کنند که باید در این زمینه نیز فرهنگ سازی شود.

دبیر هیئت بوکس استان همدان با بیان اینکه در شهرستان های همدان نیز ورزش بوکس فعال است، ابراز داشت: تعداد مربیان در اسداباد از سه مربی یک نفر فعال، نهاوند سه نفر مربی دو نفر فعال، تویسرکان از دو نفر مربی یک نفر فعال است.

یعقوب لو اذعان داشت: داوران در استان همدان از سرمایه های بزرگ هستند و در همدان دو نفر داور ملی، سه نفر داور درجه یک، سه نفر داور درجه دو و 20 نفر داور درجه سه فعال است.

وی اظهار داشت: نگاه ها به ورزش های انفرادی خاص و ورزش های انفرادی پر مدال تر از ورزش های جمعی است.

دبیر هیئت بوکس استان همدان با بیان اینکه اگر مسابقات بوکس توسط صدا و سیما پخش شود برای ورزشکاران یک تشویق است، افزود: همچنین اثرات مثبتی بر روی آنها خواهد گذاشت.

یعقوب لو با اشاره به اینکه سالن های خوبی در غرب کشور برای ورزش بوکس وجود دارد، بیان داشت: خانه بوکس همدان نیز در راستای این ورزش بسیار مناسب است.

وی اضافه کرد: همدان جهت قهرمان پروری در رشته بوکس می تواند موفق عمل کند چراکه در گذشته این مسئله را ثابت کرده است.

دبیر هیئت بوکس استان همدان با اشاره به اینکه در ورزش ابتدا باید به پهلوانی و اخلاق مداری آن توجه شود و بعد قهرمانی، عنوان داشت: باید کشورمان را تا حد امکان رشد و تجلی داد.

یعقوب لو در ادامه گفت: با توجه به اینکه فدراسیون هر سال برنامه سالانه برای هیئت ها اعلام می کند برگزاری مسابقات لیگ شهرستان، برگزاری مسابقات لیگ استان، برگزاری مسابقات بین شهرستان های استان هر دو ماه یک بار، سرکشی به هیئت های شهرستان ها، تجهیز آنان در حد بضاعت، برگزاری انتخابی بوکس استان در رده نوجوانان و جوانان از جمله برنامه ها است.

دبیر هیئت بوکس استان همدان ابراز داشت: همچنین برای رشد و تجلی ورزش بوکس آموزش و پرورش اجازه دهد مربیان بوکس در ساعات ورزش، بوکس را برای دانش آموزان تعریف کنند و از جذبه های بوکس برای دانش آموزان بگویند چراکه زیبایی های ورزش بوکس مغفول مانده است.

وی اذعان داشت: یکی از راهکارهای جذب جوانان به ورزش بوکس تبلیغات از طریق صداوسیما، رسانه ها و نشریات است که باید در این زمینه مطالبی نوشته شود چراکه آگاهی نسبت به این ورزش در همدان بسیار کم است.

یعقوب لو با بیان اینکه مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان برای ارتقای بوکس زحمات زیادی کشیده اند، اظهار داشت: آقای افتخاری حمایت های خوبی انجام داده و همچنین امکانات خوبی در اختیار ورزش بوکس قرار داده است.

دبیر هیئت بوکس استان همدان افزود: از جمله برنامه های سال آینده هیئت بوکس همدان برگزاری مسابقات لیگ شهر است که از 15 اردیبهشت شروع می شود و در 30 خردادماه مسابقات انتخابی استان و شش تیر مسابقات چهارجانبه یادگار امام برگزار می شود تا بوکسورهای همدانی برای اعزام در مسابقات سه رده سنی جوانان، نوجوانان و بزرگسالان آمادگی لازم را پیدا کنند.

وی بیان داشت: ظرف 20 ساله گذشته هیچ تیمی وارد همدان نشده بود و در جام شهدا که چندی پیش به میزبانی همدان و در خانه بوکس انجام شد این اتفاق افتاد و تیم بوکس لرستان به همدان آمد.

یعقوب لو با بیان اینکه ورزش بوکس در اسدآباد، همدان و نهاوند فعال است، اضافه کرد: در دیگر شهرستان های همدان به دلیل مدیریت ضعیف این رشته فعال نیست.

در ادامه یکی از ورزشکاران بوکس استان همدان که قهرمان آسیا و کاپیتان اسبق تیم ملی بودند، عنوان داشت: از سال 1373 در رشته بوکس فعالیت می کنم و تاکنون مشاهده کردم که ورزش های مدال آور مظلوم واقع شده اند و باید در این راستا فرهنگ سازی شود.

مرتضی بعقوب لو ابراز داشت: استان همدان دارای قهرمانان خوبی در رشته بوکس بوده و هنوز هم هست که باید به آنها توجه شود تا بتوانند در عرصه های ملی و فرا ملی خود را نشان دهند و البته این امر مستلزم داشتن اسپانسر مالی نیز است.

وی اذعان داشت: از دیگر راهکارها برای مطرح شدن بوکسورهای همدانی در عرصه های ملی برگزاری مسابقات و اردوها در رده های مختلف، میزبانی مسابقات است که در این راستا مسئولان ورزشی استان نیز باید اهتمام ویژه ورزند و تا حد امکان از این رشته حمایت کنند.

با توجه به مطالب ارائه شده انتظار می رود که در رابطه با رشته بوکش و جذب جوانان همدانی این رشته مهیج در مدارس آموزش داده شود تا دانش آموزان در صورت علاقه به صورت حرفه ای به این ورزش رو آورند و به طور آکادمیک با این ورزش آشنا شوند.

 

کد خبر 2279782

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha