به گزارش خبرنگار مهر، سید محسن تجویدی پیش از ظهر دوشنبه در آستانه روز شوراها، در نشست مردمی هم اندیشی و پرسش و پاسخ که با حضور اعضای شورای شهر ، برگزار شد، اذعان داشت: هدف ما این است که علاوه بر شناسایی منابع مالی، انسانی، اجتماعی و فرهنگی و مدیریت آنها از ظرفیت بالای مردمی استفاده کنیم چرا که هیچ کاری بدون همراهی مردم به درستی امکان پذیر نیست.
وی با اشاره به ظرفیت های بالقوه باغ شهر تاریخی نطنز گفت: راهکار های زیادی برای توسعه نطنز وجود دارد اما به نظر من مسیر توسعه نطنز از سمت توسعه گردشگری در این شهر می گذرد.
رئیس شورای شهر نظنز نیز در ادامه اضافه کرد: یکی از کارهای شورا در جهت ارتباط با مردم طی مدتی که از تشکیل شورای می گذرد، تشکیل پنج کمیته تخصصی شامل کمیته فرهنگی، آموزشی و ورزشی، کمیته گردشگری و میراث فرهنگی،کمیته بهداشت و محیط زیست،کمیته عمران و شهرسازی و کمیته خیرین و توسعه نطنز است که افراد می توانند به صورت داوطلبانه برای فعالیت در این کمیته ها ثبت نام کنند ودر جلسات حضور داشته باشند.
عباس کوچه فاره با اشاره به همایش نطنز فردا که چندی پیش برگزار گردید گفت: تعدادی از افراد صاحب نظر،متخصص و دارای تجربه دانشگاهی در رشته های مختلف پس از این همایش شناسایی شده و برای همکاری باشورا اعلام آمادگی کردند و جلساتی نیز با حضور آنها تشکیل شد تا از ظرفیت های این افراد جهت بهبود شرایط استفاده شود.
وی در ادامه سخنان خود اذعان داشت: شورای شهر و شهردار کنونی اهمیت زیادی برای مسائل فرهنگی و اجتماعی و پرداختن به آن قائل هستند و در این مدت سعی شده در کنار کارهای عمرانی به مسائل فرهنگی نیز پرداخته شود که در این راستا مراسم های فرهنگی متعددی برگزار گردیده و شهرداری با اداره ارشاد نطنز همکاری تنگاتنگی دارد.
رئیس شورای شهر نطنز گفت: ما تلاش می کنیم جلسات با حضور مردم به صورت سه ماهه برگزار گردد تا مردم نظرات خود وکاستی های موجود را آزادانه بیان کنند.
وی همچنین در مورد هدف برگزاری این جلسه نیز بیان داشت: شورا از مردم است و باید گزارش کارهای خود را به مردم ارائه دهد چراکه ارتباط با مردم باید بیش از پیش باشد چراکه ما رابط مردم و نهادها هستیم.
به گزارش مهر، در آستانه روز شوراها اعضای شورای شهر نطنز و شهردار طی جلسه ای تحت عنوان نشست مردمی هم اندیشی و پرسش وپاسخ ،به سوالات،درخواست ها ،انتقادات وقدردانی های مردم شهر گوش فرا دادند.
طی این جلسه که در محل فرهنگ سرای کوثر برگزار گردید و از ساعت 17 تا ساعت 21 به طول انجامید ،ابتدا رئیس شورای شهر وشهردار نطنز گزارش عملکرد چند ماهه خود را به مردم ارائه دادند.
سوالات، درخواست ها، انتقادات،چالش ها، توقعات و مسائل زیادی از سوی مردم و بخصوص جوانان شهر مطرح شد که اعضا و شهردار به آنان پاسخ گفته و قول پیگیری مسائل و مشکلات را به مردم دادند.
همچنین در این مراسم ، شهردار و رئیس شورای شهر به مردم نوید افتتاح سینما در شهر را داده و با بیان اینکه هفته آینده به صورت آزمایشی فیلم سینمایی " چ " ساخته ابراهیم حاتمی کیا در این شهر اکران می شود، هنر دوستان را به عملی شدن این پروژه دلگرم کردند.
نظر شما