۸ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۶:۰۷

عرفاني:

زمین 90 درصد فضاهای آموزشی سنندج وقفی است

زمین 90 درصد فضاهای آموزشی سنندج وقفی است

سنندج- خبرگزاری مهر: مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج گفت: زمین 90 درصد فضاهای آموزشی سنندج وقفی است.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن عرفانی ظهر امروز در چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز شهرستان سنندج که در مجتمع فرهنگی هنری فجر این شهرستان برگزار شد، گفت:  نخستین مدرسه شهر سنندج در سال 1277 و توسط سید باقر حیرت سجادی و با همکاری علما و کمک های مردمی ساخته شد.

وی عنوان کرد: از آن زمان تاکنون افراد خیر زیادی مال و زمین خود را برای احداث مدرسه وقف کردند به طوری که در حال حاضر زمین 90 درصدفضاهای آموزشی سنندج وقفی است.

وی با اشاره به اینکه امان الله خان اردلان والی کردستان بخش اعظمی از ملک خود را برای ساخت مدرسه اهدا کرد، ادامه داد: نسل جدید هم باید با پیروی از گذشتگان خود در مسیر ساخت و احداث فضاهای آموزشی گام بردارند.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج افزود: در گذشته کردستان از لحاظ داشتن افراد خیر و مدرسه ساز از دیگر استان های بزرگ و پرجمعیت کشور جلوتر بود ولی امروز متاسفانه این مسئله برعکس شده است.

عرفانی یادآورشد: آموزش و پرورش دارای سرمایه های عظیم انسانی و امکانات و تجهیزاتی زیادی است و برای رسیدن به حد مطلوب نیاز به کمک و دلسوزی مردم دارد.

وی بیان کرد: در چند سال اخیر بالغ بر 30 درصد مدارس نواحی یک و دو سنندج هوشمندسازی شدند که 90 درصد آن توسط خیرین صورت گرفته است.

وی عنوان کرد: از سال جاری مجمع خیرین مدرسه ساز به صورت مستقل در نواحی یک و دو آموزش و پرورش سنندج به فعالیت خود می پردازند.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج بااشاره به وجود 72 هزار دانش آموز و بیش از 7 هزار پرسنل در نواحی یک و دو آموزش و پرورش سنندج در سال تحصیلی پیش‌رو ، ادامه داد: بیش از 49 درصد دانش آموزان این دو ناحیه را دختران تشکیل داده اند.

عرفانی بیان کرد: در حال حاضر 15 پروژه ساخت مدارس در نواحی یک و دو آموزش و پرورش سنندج در حال اجراست و تعدادی هم پروژه نیمه کار در این شهرستان وجود دارد.

وی اظهارداشت: اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان منابع مالی کافی برای تکمیل پروژه های نیمه تمام ندارد لذا از خیرین درخواست می کنیم برای تکمیل این پروژه ها اقدام کنند.

وی یادآورشد: هر خیری که اقدام به تکمیل مدارس نیمه تمام کند در پایان مدرسه به نام وی نامگذاری خواهد شد.

کمبود فضای آموزش مشکل اصلی آموزش و پرورش سنندج

مدیرآموزش و پرورش ناحیه یک سنندج هم در این جشنواره گفت: نواحی یک و دو آموزش و پرورش سنندج با کمبود فضای آموزشی مواجه است و به ویژه در نواحی منفصل شهری این مشکل بیشتر است.

ابراهیم سلیمانی بیان کرد: در ناحیه منفصل شهری هم چون نایسر دبیرستان دخترانه و پسرانه وجود ندارد و دانش آموزان این منطقه در سطح شهر سنندج آواره شده اند.

وی ادامه داد: بسیاری از دختران و پسرانی که در نواحی منفصل شهری زندگی می کنند به دلیل مشکلات مالی به ویژه در خصوص عدم تامین ایاب و ذهاب مجبور به ترک تحصیل شده اند.

وی افزود: آسیب های اجتماعی همواره دانش آموزانی را که ترک تحصیل کردند تهدید می کند لذا باید در این رابطه چاره ای اندیشیده شود.

کد خبر 2280391

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha