پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ شهریور ۱۳۸۴، ۱۵:۴۷

به منظور بررسي مسائل هسته اي؛

سومين جلسه اضطراري كميسيون امنيت ملي مجلس فردا تشكيل مي شود

سومين جلسه اضطراري كميسيون امنيت ملي مجلس فردا تشكيل مي شود

سومين جلسه فوق العاده و اضطراري كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با دستور كار بررسي مسائل هسته اي و روند مذاكرات و ديپلماسي هسته اي ايران 8 صبح فردا تشكيل مي شود.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، كميسيون امنيت ملي دوشنبه و سه شنبه هفته پيش در ايام تعطيلي مجلس تشكيل جلسه فوق العاده داد.

اعضاي كميسيون امنيت ملي در نشست هاي اضطراري خود در هفته گذشته  ازعدم پايبندي كشور هاي اروپايي به مباحث كارشناسي، تعهدات بين المللي و توافقات و تفاهم نامه ها با ايران و همراهي آنان با مواضع خصمانه آمريكا ابراز تاسف كردند.

اعضاي كميسيون امنيت ملي ضمن تاكيد بر استمرار مذاكرات و لزوم شفافيت عملكرد هسته اي كشور براي برخورداري از حقوق ملي معتقدند اگر قرار شود تحت فشارهاي سياسي، ايران را از حقوق خود محروم كنند، بايد تصميمات مقتضي اتخاذ شود و اين تصميمات مي تواند توقف بازرسي ها يا ممانعت از اجراي پروتكل الحاقي باشد.

با توجه به اينكه ايران در حال حاضر پيش از تصويب پروتكل در مجلس، بطور داوطلبانه و بدون الزام حقوقي در حال اجراي پروتكل الحاقي است، اعضاي كميسيون تصريح كرده اند كه اگر قرار باشد اجراي پروتكل باعث اعتماد جهاني نشود، ضرورتي براي استمرار اجراي آن وجود نخواهد داشت. 

کد خبر 228141

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha