پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۹:۰۸

محنایی مطرح کرد:

پژوهش و فناوری در کهگیلویه و بویراحمد با وضعیت مطلوب فاصله دارد

پژوهش و فناوری در کهگیلویه و بویراحمد با وضعیت مطلوب فاصله دارد

یاسوج – خبرگزاری مهر: معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پژوهش، فناوری و تحول اداری در استان با وضعیت مطلوب فاصله دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید محنایی شامگاه سه شنبه در نشست کارگروه پژوهش استان افزود: پژوهش و فناوری در این استان مغفول مانده است و برای رفع این مشکل باید در وهله اول نگاه برخی مدیران و دستگاههای اجرایی به مقوله پژوهش تغییر یابد.

وی بر فعال شدن هرچه بیشتر کارگروه پژوهش تاکید کرد و اظهار داشت: باید برای خروج کارگروه از روزمرگی و رسیدن به برآیند مطلوب تلاش کرد.

محنایی بیان داشت: در سال جاری یک تا سه درصد اعتبارات تملک داراییهای سرمایه ای دستگاه های اجرایی به امر پژوهش و توسعه فناوری اختصاص یافته است.

معاون استاندار اضافه کرد: این در حالیست که در سال 92 یک تا سه درصد از اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی های سرمایه ای دستگاه های اجرایی برای این منظور پیش بینی شده بود.

محنایی همچنین بر کاربردی شدن پژوهش ها متناسب با نیازهای استان تاکید کرد و افزود: ارتباط مؤثر دانشگاهها و دستگاههای اجرایی استان در این راستا ضروری است.

وی اظهار داشت: ارتباط هرچه بیشتر این دو نهاد موجب توسعه فرهنگ پژوهش و انجام پژوهشهای زیربنایی و کاربردی بیشتر در استان خواهد شد.

محنایی تأکید کرد: دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و دستگاه های اجرایی پیشنهادات خود را در خصوص اجرایی شدن شعار امسال به دبیرخانه کارگروه پژوهش،فناوری و تحول اداری ارایه دهند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری استان همچنین در بخش دیگری از سخنان خود گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی و شعار اقتصاد و فرهنگ را ضروری دانست و گفت: دانشگاهها و رسانه ها در این زمینه نقش مهمی دارند.

وی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی و شعار سال 93 می بایست به مطالبه عمومی تبدیل شود.

محنایی تاکید کرد: باید با برگزاری همایش ها و برنامه هایی به صورت استانی، منطقه ای و ملی در راستای تحقق فرامین مقام معظم رهبری و شعار سال تلاشی جهادی کرد.

وی اقتصاد مقاومتی را مدلی بومی و نوعی از اقتصاد دوران جنگ تلقی کرد و افزود: رسانه ها، مطبوعات و صدا و سیما می توانند بستر ساز گفتمان اقتصاد مقاومتی باشند.

کد خبر 2281570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha