پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۸:۴۹

شیرافکن:

کارگران در توزیع سهام عدالت محروم مانده اند

کارگران در توزیع سهام عدالت محروم مانده اند

قائم شهر – خبرگزاری مهر: مسئول شوراهای اسلامی کار مازندران با اشاره به اینکه نحوه توزیع سهام عدالت بین اقشار جامعه ناعادلانه است، گفت: کارگران در توزیع آن محروم شده اند .

به گزارش خبرنگار مهر، میر علی شیرافکن عصر چهارشنبه در همایش جامعه کارگری و بازنشستگی مازندران در سالن امامعلی حبیبی قائم شهر با بیان اینکه تامین اجتماعی نیاز امروز و پشتوانه کارگران و بازنشستگان است، اظهارداشت: جدا شدن بخش درمان از تامین اجتماعی و واگذاری آن به وزارت بهداشت و درمان ظلم بزرگی در حق کارگران است.

وی با اشاره به اینکه ریشه همه جرم و جنایت فقر و ریشه فقر بیکاری است، افزود: امروز در جامعه جوانان تحصیلکرده بسیار هستند که باید از آنها استفاده شود.

شیرافکن مهمترین اولویت جامعه کارگری را تامین امنیت شغلی عنوان کرد و گفت: باید مسئولین به جد پیگیر رفع این مشکل باشند.

وی بیان کرد: 80 درصد کارگران کشور قرادادی و پیمانی هستند که باید وضعیت شغلی آنان مشخص شود.

شیرافکن با اشاره به اقتصاد مازندران به کشاورزی، اذعان داشت: بدلیل نبود صنایع تبدیلی مرتبط با بخش کشاورزی محصولات زیادی از بین می رود.

وی با اعلام اینکه خدمات گردشگری باید محور توسعه و اشتغال در استان قرار گیرد، افزود: توسعه گردشگری موجب درآمد زدایی و اشتغالزایی می شود.

شیرافکن خواستار بازگشایی استراحتگاه کارگران در محمود آباد شد.

کد خبر 2282345

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha