به گزارش خبرنگار مهر، سالار مرادي ظهر امروز در جريان بازديد از روستاهاي بخش موچش از توابع شهرستان كامياران اظهار داشت: توسعه مناطق روستايي ضروري است و در همين راستا انتظار مي رود كه با تلاش بيشتر مسئولان زمينه براي ايجاد زيرساخت هاي لازم در روستاهاي استان كردستان فراهم شود.
وي ضمن ابراز نگراني از كاهش جمعيت روستايي در استان كردستان به ويژه شهرستان هاي سنندج، كامياران و ديواندره، تاکید کرد: ایجاد امکانات و زیر ساخت های مناسب برای روستاهای کردستان که جمعیت قابل توجهی دارند یک تکلیف است که عملياتي كردن اين مهم می تواند اثرات قابل قبول و موثری در زمینه های مختلف ایجاد نمایند.
نائب رئيس اول كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: تامين و جذب منابع مورد نیاز براي اجرای پروژه های مختلف از قبیل طرح هادی، آسفالت راه روستایي، توسعه و تقويت مراکز بهداشتی و درمانی، ايجاد فضاهای ورزشی و آموزشی، احداث و توسعه خطوط گاز و آب شرب سالم در روستاهای کردستان از جمله برنامه هاي اصلي نمايندگان مردم كردستان در مجلس شوراي اسلامي است.
وي با اشاره به برنامه هاي صورت گرفته و تلاش براي جذب اعتبارات بيشتر در حوزه هاي مختلف يادآور شد: تامين رفاه مردم بهبود و فراهم كردن زمینه تولید بيشتر در حوزه هاي مختلف، شکوفایی اقتصادی و ايجاد فرصت هاي جدديد شغلي از جمله نيازهاي اصلي در مناطق روستايي استان كردستان به شمار مي رود.
مرادي همچنين در پاسخ به درخواست هاي مردم در اين منطقه از انعقاد قرارداد با پیمانکار برای آسفالت راه روستاهای کانی سواران از بخش موچش، پشته و میسوراب از بخش مرکزی کامیاران خبر داد.
وي گفت: قرارداد مسافت 12.5 کیلومتری این راه ها با44 میلیارد ریال به عنوان مبلغ پایه منعقد شده است و تلاش مي كنيم كه با پيگيري هاي لازم اين پروژه هر چه سريعتر به نتيجه برسد.
نظر شما