پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۳:۵۷

رحیم صفوی در نمایشگاه کتاب:

دولت به حرفه ای های حوزه فرهنگ وام بلند مدت بدهد/ درحال نگارش جلد دوم خاطراتم هستم

دولت به حرفه ای های حوزه فرهنگ وام بلند مدت بدهد/ درحال نگارش جلد دوم خاطراتم هستم

سردار سرلشکر رحیم صفوی می گوید: دولت با اعطای وام های بلند مدت به صاحبان فن می تواند با ترغیب آنها به حضور در عرضه های فرهنگی میدان تازه ای را در جهت علم و فرهنگ عمومی کشور ایجاد کند.

به گزارش خبرنگار مهر سردار سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور نظامی پیش از ظهر امروز شنبه 13 اردیبهشت ماه از بخش های مختلف نمایشگاه بین المللی کتاب بازدید کرد.

وی در حاشیه بازدید خود و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: چنانچه بخش خصوصی بخش اندیشه و تفکر و سازماندهی و ایجاد سازمان های انتشاراتی و نیز ترجمه آثار ایرانی به زبان های خارجی وارد میدان شود شاید نمایشگاه ما شکل دیگری بگیرد.

وی ادمه داد: امیدوارم کسانی که سنی از آن ها گذشته و صاحب تجربه و علم هستند با حمایت دولت و اعطای وام های لازم در این حوزه بتواند وارد شوند و میدان تازه ای را در جهت تولید علم و ارتقای فرهنگی عمومی کشور به ویژه بالا بردن سطح مطالعه و اندیشه و تفکر عمومی کمک کند تا با این راه بتوانیم از طریق تفکر به میدان عمل و اخلاق اسلامی هم برسیم.

وی همچنین در بخش دیگری از این اظهارات از در دست چاپ بودن جلد دوم خاطراتش از دفاع مقدس خبر داد.

رحیم صفوی همچنین در پاسخ به سوالی درباره میزان مطالعه خود گفت: من معمولا هفته ای یک کتاب مطالعه می کنم به خصوص اکنون که از کار اجرایی فاصله گرفته ام حدود 30 تا 40 درصد وقتم به کارهای علمی در دانشگاه های مختلف اختصاص یافته است و هفته ای یک روز هم برای کارهای پژوهشی بنابراین برای نوشتن و خواندن فرصت خوبی دارم.

 

 

 

کد خبر 2283756

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha