پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۹:۲۶

خصوصی تاکید کرد؛

هفته هلال احمر فرصت مناسبی برای تجلیل از خدمات صادقانه امدادگران است

هفته هلال احمر فرصت مناسبی برای تجلیل از خدمات صادقانه امدادگران است

رشت - خبرگزاری مهر: مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان گفت: هفته هلال احمر فرصت مناسبی برای تجلیل از خدمات صادقانه امدادگران است که بدون هیچ گونه چشم داشتی به یاری آسیب دیدگان حوادث می شتابند.

به گزارش خبرنگار مهر، علبرضا خصوصی ظهر سه شنبه در جمع اصحاب رسانه و مطبوعات ضمن تبریک هفته هلال احمر افزود:  افتخار امدادگران این جمعیت ارائه خدمت صادقانه، خالصانه و بشردوستانه به همه مردم بدون توجه به ملیت، قومیت، نژاد و رنگ است.

وی اظهارداشت: این هفته فرصتي مناسب براي به تصوير كشيدن تلاش هاي امدادگران جمعيت هلال احمر و قدرداني از زحمات طاقت فرساي امدادگران است.

مدیر عامل هلال احمر گیلان گفت: شعار اصلي اين نهاد خدمت داوطلبانه نه تنها در يك كشور بلكه براي ملل مختلف است.

وی با بيان اينكه جمعيت هلال احمر پل ارتباطي بين نياز نيازمندان و توان توانمندان است، افزود: فعاليت‌هاي هلال احمر به دو صورت نمادين و عملياتي صورت مي‌ گيرد.

خصوصی اظهارداشت: افتخار امدادگران این جمعیت ارائه خدمت صادقانه، خالصانه و بشردوستانه به همه مردم بدون توجه به ملیت، قومیت، نژاد و رنگ است و این هفته فرصتی مناسب برای بیان عملکردهای بشر دوستانه این سازمان مردمی است.

وی همچنین با اشاره به دو وظیفه عمده هلال احمر در امداد و نجات و آموزش های همگانی اذعان داشت: توسعه آموزش های همگانی و تخصصی از دیگر اولویت های جمعیت هلال احمر استان است.

مدیر عامل هلال احمر گیلان یادآورشد: امسال این آموزش ها برای تحقق شعار " هر خانواده یک امدادگر " در استان به مرحله اجرا در خواهد آمد.

کد خبر 2286572

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha