به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید یحیی جعفری سه شنبه شب در نشست شورای فرهنگ عمومی استان کرمان همگان را به رعایت تقوای الهی دعوت کرد و گفت: چنانچه کارها براساس اصول اسلامی پیش بروند شاهد جامعه موفق و سالم خواهیم بود.
وی با تاکید بر لزوم توجه ویژه به خودسازی افزود: این امر کلید حل مشکلات موجود است و چنانچه مورد غفلت قرار گیرد توفیقی حاصل نخواهد شد.
آیت الله جعفری توجه به خودسازی را حلقه مفقوده جامعه امروز دانست و گفت: رهبر کبیر انقلاب( ره) همواره بر این مسئله تاکید و خود توجه ای ویژه به خودسازی داشتند.
نماینده ولی فقیه در استان کرمان همچنین خواستار وحدت و همدلی مسئولین برای خدمت گذاری به مردم شد و اذعان داشت: باید مدیرانی که عملکرد مطلوب و خوبی دارند تشویق و مدیران با عملکرد نامناسب تنبیه شوند.
وی تصریح کرد: افراد با هدف کسب رضای الهی و خدمت رسانی به مردم در هر سمت و مقامی که قرار دارند مشغول به فعالیت شوند چرا که اگر مدیری تقوا پیشه کرده و کارها را براساس اصول و نظم پیش ببرند به طور قطع می تواند گره گشای مشکلات مردم باشد.
امام جمعه کرمان مردم را سرمایه اصلی نظام دانست و یادآور شد: همگی باید با عزمی جدی در راستای حل مشکلات مردم گام برداریم.
نظر شما