به گزارش خبرنگار مهر، قاسم احمدی عصر چهارشنبه در نشست شهرداران استان مازندران و اعضای سازمان نظام مهندسی، اظهار داشت: به عنوان نمونه این خطر است که به عنوان نمونه در شهرستان نوشهر و در یک روستا، 60 هزار متر مربع بنا ساخته می شود و نظارتی درستی بر آن صورت می گیرد.
وی با اشاره به محدودیت زمین در استان بیان داشت: شیوه ساخت و سازها در استان باید تغییر یابد.
احمدی با بیان اینکه بخشی از درآمدهای شهرداریها از طریق ماده 100 تامین می شود، گفت: این امر یعنی ساخت و ساز خلاف و باید نظارت بیشتری صورت گیرد.
نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس گفت: کمیسیون ماده 99 و 100 اثری در حوزه نظارتی ندارند و تنها پولی از طریق ساخت و سازها تامین می شود.
ضرورت ساماندهی فارغ التحصیلان دانشگاهها
وی ساماندهی فارغ التحصیلان دانشگاهها را امری ضروری برشمرد و گفت: یکپارچی باید در حوزه علمی رخ داد.
احمدی گفت: در استان مازندران سال 83 حدود پنج هزار عضو در نظام مهندسی وجود داشت و اکنون حدود 24 هزار نفر عضویت دارند و این نشان می دهد که ساماندهی فارغ التحصیلان ضرورت دارد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر اینکه پلیس ساختمان باید تقویت شود، گفت: این امر سبب می شود تا روند ساخت و ساز سامان گیرد.
نظر شما