پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۹:۲۵

رزم حسینی:

کلیات پیشنهاد تاسیس منطقه ویژه اقتصادی قلعه گنج مورد موافقت قرار گرفت

کلیات پیشنهاد تاسیس منطقه ویژه اقتصادی قلعه گنج مورد موافقت قرار گرفت

کرمان - خبرگزاری مهر: استاندار کرمان از موافقت با کلیات پیشنهاد تاسیس منطقه ویژه اقتصادی قلعه گنج خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی شب گذشته در خصوص پیگیری پیشنهاد ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در شهرستان قلعه گنج در جنوب استان کرمان اظهارداشت: دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد ویژه اقتصادی با کلیات این طرح موافقت کرده است و امیدواریم به زودی شاهد ایجاد این منطقه و درنهایت توسعه اقتصادی در جنوب کرمان باشیم.

وی تصریح کرد: این پیشنهاد هم اکنون برای بررسی بیشتر به معاون هماهنگی امور مناطق ارجاع داده شده است.

همچنین استاندار کرمان در راستای پیگیری امور استان با دو نفر از وزرا دیدار و گفت وگو کرد.

علیرضا رزم حسینی با علی طیب نیا وزیر اقتصاد و دارایی و  محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان دیدار و در خصوص طرحها و مشکلات استان در این حوزه ها تبادل نظر کرد.

در صورت راه اندازی منطقه ویزه اقتصادی در جنوب کرمان زمینه توسعه این منطقه بیش از گذشته فراهم خواهد شد.

جنوب استان با تولیدات زراعی، باغی و جالیزی با تولید سه میلیون تن محصولات جالیزی و باغی رتبه اول در تولید مرکبات و رتبه سوم کشور را دارا می باشد.

این منطقه از استان دارای ظرفیت های فراوانی در زمینه معادن تیتانیوم و سنگ های ساختمانی است که پیشنهاد شده به منظور فراوری این محصولات و راه اندازی صنایع  جنبی منطقه ویژه اقتصادی قلع گنج راه اندازی شود.

کد خبر 2289149

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha