پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ شهریور ۱۳۸۴، ۱۳:۵۶

يك كارشناس مسكن و شهرسازي در گفت و گوبا "مهر":

سياست هاي مالي بخش مسكن قدرت خريد مردم را افزايش نداده است

يك كارشناس مسكن و شهرسازي گفت: افزايش تسهيلات بخش مسكن تاثيري بر كاهش قيمت و افزايش قدرت خريد مردم نداشته است.

مهيار اردشيري درگفت وگو با خبرنگار اقتصادي مهر با اشاره به ناموفق بودن سياستهاي مالي اتخاذ شده در بخش مسكن گفت: بررسي ها نشان داده كه افزايش تسهيلات در بخش مسكن نه تنها تاثيري دركاهش قيمت مسكن و افزايش قدرت خريد مردم نداشته بلكه موجب تشويق توليد كنندگان انبوه  در ساخت مسكن شده است .

وي افزود: درحال حاضربالابودن ميزان بهره وام مسكن موجب عدم استفاده اقشارجامعه از اين تسهيلات شده در صورتي كه بسياري از انبوه سازان و توليد كنندگان با استفاده ازاين وام ها و ساخت برجهاي مسكوني ، سود سرشاري نصيبشان مي شود .

اردشيري تاكيد كرد: افزايش وام مسكن تنها در صورتي مي تواند موثر واقع شود كه اولا قيمت مسكن ثابت باشد  و همراه با تورم سالانه نباشد وثانيا بهره  وامهاي پرداختي براي بخش مسكن كاهش يابد .

وي با انتقاد از سياست هاي مالي اتخاذ شده توسط دولت و وزارت مسكن در گذشته در زمينه خريد و ساخت مسكن  اظهار داشت: نوسان متعدد قيمت مسكن و افزايش مشكلات موجود نشان دهنده عدم تصميم گيري كارآمد از سوي وزارت مسكن و شهرسازي براي كاهش مشكلات اين بخش است .

اردشيري با اشاره به غير واقعي بودن سياستهاي بخش مسكن ، اظهار داشت: علي رغم  اينكه مسكن به عنوان يكي از نيازهاي اصلي مردم به شمار مي آيد اما متاسفانه در كشور ما توجهي به آن نشده است .

کد خبر 228927

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha