پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ شهریور ۱۳۸۴، ۱۳:۲۳

مجري فرودگاه امام خميني(ره) در گفت و گو با مهر اعلام كرد:

فرودگاه امام تاكنون يك ميليارد تومان درآمد براي كشور داشته است// آسمان و هما ركورددار تاخير پروازي در فرودگاه امام

فرودگاه امام تاكنون يك ميليارد تومان درآمد براي كشور داشته است// آسمان و هما ركورددار تاخير پروازي در فرودگاه امام

مجري فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) اعلام كرد: اين فرودگاه از زمان بازگشايي ( ارديبهشت ماه) تاكنون حدود يك ميليارد تومان درآمد براي كشور داشته است.

غلامحسين باقريان در گفت وگوبا خبرنگار اقتصادي خبرگزاري"مهر" گفت: با انتقال تمامي پروازهاي خارجي به فرودگاه بين المللي امام خميني(ره)، درآمدي كه اين فرودگاه براي كشور خواهد داشت، بشدت افزايش خواهد يافت.

وي، شركت هواپيمايي آسمان و هما را ركورددار تاخير پروازي در بين شركت هالي هواپيمايي داخلي در فرودگاه امام (ره) در مردادماه ذكر كرد وگفت: شركت هواپيمايي آسمان و ايران اير به ترتيب در اين ماه 3000 و 2000 دقيقه تاخير پروازي در اين فرودگاه داشتند.

باقريان خاطرنشان كرد: پروازهاي شركت هواپيمايي امارات نيز در مردادماه با 2000 دقيقه تاخير مواجه بود كه از اين لحاظ در بين شركت هاي خارجي رتبه اول را به خود اختصاص داد.

مجري فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) تعداد فعلي پروازهاي روزانه فرودگاه امام خميني(ره) را 24 پرواز ذكر كرد و اظهار داشت: از زمان بازگشايي تا تاريخ 18 شهريورماه جاري 27 هزار و 20 نشست و برخواست از اين فرودگاه انجام شده است.

وي ، تعداد مسافران ورودي و خروجي فرودگاه امام خميني(ره) را تا تاريخ مورد اشاره380  هزار نفر اعلام كرد و گفت: ميزان بار جابه جا شده از فرودگاه نيز به 7 هزار و 900 تن رسيده است.

کد خبر 228964

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha