به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالرحیم ملکوتی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: مراسم باشکوه اعتکاف در گچساران باشکوه خاصی در حال برگزاری است.
ملکوتی بیان کرد: از کل تعداد معتکفین، 182 نفر دانشجو، 60 نفر آقایان و مابقی نیز بانوان هستند.
وی با بیان اینکه در آئین اعتکاف امسال جوانان خصوصا دانشجویان حضور چشمگیری دارند، اظهار داشت: نقش معنوی این مجالس در ارتقاء سطح آگاهی و روشنگری این قشر بسیار تاثیرگذار است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گچساران افزود: این آیین پرفیض در مساجد امام صادق (ع)، امام حسین (ع)، امام سجاد (ع)، امام حسن مجتبی (ع)، فاطمه زهرا (س)، شهیدان، امام موسی بن جعفر (ع) و مسجد دانشگاه آزاد اسلامی در حال برگزاری است.
ملکوتی بیان کرد: در آیین معنوی اعتکاف گچساران بخش عمده ای از شبهات دینی جوانان برطرف و برنامه های مهم فرهنگی در قالب تشکیل محافل انس با قرآن، حلقه های انس و معرفت به معتکفان این شهرستان ارایه می شود.
وی همچنین از برنامه این سازمان برای افزایش تعداد مساجد برپا کننده این مراسم در سال های آینده خبرداد و افزود: با توجه به افزایش سالیانه تعداد معتکفین نیاز است تا تمهیداتی برای بالابردن ظرفیت ثبت نام کنندگان اندیشیده شود.
نظر شما