پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۹:۲۳

چینش نامناسب دلیل وجود نیروی مازاد در آموزش و پرورش/ افزایش جمعیت دانش آموزی در سال تحصیلی آینده

چینش نامناسب دلیل وجود نیروی مازاد در آموزش و پرورش/ افزایش جمعیت دانش آموزی در سال تحصیلی آینده

رئیس مرکز برنامه ریزی و منابع انسانی آموزش و پرورش با بیان اینکه بخشی از نیروهای مازاد به دلیل محدودیت جسمی به کار گرفته نشده اند و به عنوان نیروی مازاد به حساب می آیند، گفت: در حال حاضر 58 هزار نیروی مازاد در آموزش و پرورش وجود دارد.

خسرو نظری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: نیروهای مازاد به دلایل مختلف از جمله مشکلات جسمانی و یا عدم نظارت در به کارگیری به وجود آمده اند. این نیروها باوجود اینکه عنوان معلم را یدک می کشند هیچ کار آموزشی یا پرورشی در مدرسه انجام نمی دهند.

وی افزود: ساماندهی نیروی انسانی پروسه طولانی است که باید به همه اجزای آن توجه شود. یکی از سیاستهای اصلی وزیر آموزش و پرورش ساماندهی این تعداد نیرو است و به جدیت این موضوع پیگیری می شود تا تعادل نیروی انسانی در بخش های مختلف حفظ شود.

نظری درباره اینکه در کدام دوره بیشترین کمبود نیروی انسانی احساس می شود، گفت: در دوران ابتدایی کمبود نیروی انسانی وجود دارد که باید با ساماندهی نیروی انسانی بخشی از این کمبودها جبران شود.

وی ادامه داد: همانگونه که وزیر آموزش و پرورش بارها اعلام کردند این وزارتخانه باوجود داشتن 58 هزار نیروی مازاد با کمبود 50 هزار نیرو نیز مواجه است که بیشتر این کمبودها متعلق به مقطع ابتدایی است که درصدد اصلاح آن هستیم.

رئیس مرکز برنامه ریزی و منابع انسانی آموزش و پرورش همچنین درباره تعداد دانش آموزان سال تحصیلی 94-93 توضیح داد: آمار دانش آموزان همواره در سنوات مختلف با نوسان مواجه بوده و با وجود اینکه در سالهای اخیر افزایش تعداد دانش آموزان با کندی صورت گرفته اما پیش بینی می شود تعداد دانش آموزان در سال تحصیلی جدید با اندکی افزایش مواجه خواهد شد.

وی تصریح کرد: پیش بینی می کنیم در سال تحصیلی جدید 13 میلیون دانش آموز در مدارس ثبت نام  می کنند.

نظری درباره تعدادی افرادی که امسال قرار است از وزارت آموزش وپرورش بازنشسته شوند نیز گفت: آمار گزارش شده حاکی از آن است که در حدود 13هزار فرهنگی در سال جاری بازنشسته خواهند شد.

کد خبر 2291446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha