پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۰:۴۰

گزارش مهر از مذاکرات وین /

ادامه مذاکرات ظریف و اشتون به امروز موکول شد

ادامه مذاکرات ظریف و اشتون به امروز موکول شد

مذاکرات دیروز عصر کاترین اشتون ، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و محمد جواد ظریف ، وزیر امور خارجه کشورمان که برای انجام مذاکرات کارشناسی متوقف شده بود به امروز پنجشنبه موکول شد .

به گزارش خبرنگار مهر، مذاکرات نوبت عصر کاترین اشتون ، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و محمد جواد ظریف ، وزیر امور خارجه کشورمان که به منظور برگزاری مذاکرات کارشناسی بین اعضای ایران و 1+5 متوقف شده بود به صبح روز پنجشنبه موکول شد .

دستور کار مذاکرات نوبت عصر آغاز نگارش پیش نویس توافق نهایی بود که پس از توقف به منظور انجام مذاکرات کارشناسی قرار بود ساعت 21 به وقت وین ادامه یابد . این مذاکرات به دلیل طولانی شدن بحث های کارشناسی به ساعت 9 صبح فردا به وقت وین موکول شد.

در توقف میان مذاکرات نشست کارشناسی ایران و 1+5  به منظور بررسی ابعاد فنی موضوعات  در هتل کوبرگ برگزار شد.

این دور از مذاکرات همان طور که از قبل نیز پیش بینی شده بود ، فشرده است و دو طرف باید تصمیمات سختی را در روند مذاکرات اتخاذ کنند.

مذاکرات صبح امروز با برگزاری جلسه کوتاهی در مقر سازمان ملل در وین با حضور اشتون و ظریف آغاز شد و سپس اعضای دو تیم مذاکره کننده برای مشورت به محل اقامت خود رفتند.

چهارمین دور مذاکرات ایران و کشورهای 1+5 در گام نهایی قرار است تا روز جمعه ادامه داشته باشد .

مایکل مان، سخنگوی کاترین اشتون نیز در پایان نشست صبح ضمن آنکه مذاکرات صبح را سازنده دانست، گفت:  برنامه ما این است که این مرحله از مذاکرات که با هدف دستیابی به یک راه حل جامع برای توافق هسته ای نهایی آغاز شده تا روز جمعه ادامه داشته باشد.

کد خبر 2291696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha