به گزارش خبرنگار مهر، احمد بای صبح جمعه در مراسم بزرگداشت پدران آسمانی که در گنبدکاووس برگزار شد، افزود: شهرستان گنبد مفتخر است که 503 شهید را تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده است.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی با عظمت خون شهدا شکل گرفته، اذعان کرد: برای بزرگداشت جایگاه شهیدان در نزد فرزندان شهید و انقلاب اسلامی کمیته ای با حضور فرزندان شاهد ترتیب دادیم تا این مراسم با مدیریت و برنامه ریزی فرزندان شهید اداره شود.
در ادامه این مراسم، مسئول کانون شاهد و ایثارگران از برگزاری برنامه های متنوع در طول سال برای خانواده شاهد خبر داد و گفت: در سال گذشته 8 هزار نفر از برنامه های مختلف کانون شاهد و ایثارگران برخوردار شدند.
محسن جاهدی در توضیح برنامه کانون شاهد و ایثارگران افزود: این فعالیت ها شامل برپایی اردوهای دانش آموزی، اردوهای سیاحتی و زیارتی برای خانواده شاهد و ایثارگر است که اعزام 40 نفر از پدران و مادران شهید به مشهد مقدس در چهارم خرداد ماه از جمله برنامه های این کانون است.
وی از تخفیف 30 تا 100 درصدی دوره های آموزشی، فرهنگی و هنر برای خانواده شاهد و ایثارگر خبر داد و بیان داشت: این دوره ها باهدف ارتقا سطح دانش و افزایش بینش فرزندان شاهد و ایثارگر تدارک دیده شده است.
همچنین امام جمعه شهرستان گنبدکاووس در مراسم بزرگداشت پدران آسمانی با بیان این نکته که بهترین سخن در جمع خانواده شاهد و ایثارگر سخن از قرآن است، افزود: در قرآن آمده که خداوند جان و مال مومنان را خریداری کرده و در ازای آن بهشت جاویدان را نصیب آنها می کند و شهدا اکنون در این جایگاه قرار دارند.
حجت الاسلام محمد حسن سبحانی جایگاه و شان شهدا و ایثارگران را در نزد خدا بسیار رفیع دانست و گفت: شهدا جان خود را برای حفظ نظام جمهوری اسلامی فدا کردند تا امروز ما در جامعه امنیت و آسایش را احساس کنیم .
وی ادامه داد: بر همه ما واجب است تا این شرایط را حفظ کنیم و البته خانواده شهدا که بهای سنگینی را برای حفظ آرامش و امنیت کشور داده اند نیز بیش از همه حافظ این شرایط خواهند بود.
حجت الاسلام سبحانی تاکید کرد: مردم ولایت مدار نظام هم در کنار خانوده شهدا و ایثارگر همواره حامی و پشتیبان نظام خواهند بود تا آنچه را که شهدا برای آن از جان خود گذشتند به خوبی حفظ شود.
وی شهادت شهدا و نقص عضو ایثارگران را بالاترین مرتبه ایثار دانست و افزود: ایثار یعنی آنچه را که انسان به آن نیاز دارد به دیگران ببخشد و این به تعبیری تقدم دیگران بر خود است که شهدا و ایثارگران در آن زمان به این شکل عمل کردند و ما باید این طرز فکر را الگوی خود در زندگی قرار دهیم.
نظر شما