پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۳:۵۰

بای اعلام کرد:

اعزام 40 نفر از پدران و مادران شهید به مشهد مقدس

اعزام 40 نفر از پدران و مادران شهید به مشهد مقدس

گنبدکاووس - خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گنبد کاووس گفت: اعزام 40 نفر از پدران و مادران شهید به مشهد مقدس در چهارم خرداد ماه از جمله برنامه های این کانون است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد بای صبح جمعه در مراسم بزرگداشت پدران آسمانی که در گنبدکاووس برگزار شد، افزود: شهرستان گنبد مفتخر است که 503 شهید را تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی با عظمت خون شهدا شکل گرفته، اذعان کرد: برای بزرگداشت جایگاه شهیدان در نزد فرزندان شهید و انقلاب اسلامی کمیته ای با حضور فرزندان شاهد ترتیب دادیم تا این مراسم با مدیریت و برنامه ریزی فرزندان شهید اداره شود.

در ادامه این مراسم، مسئول کانون شاهد و ایثارگران از برگزاری برنامه های متنوع در طول سال برای خانواده شاهد خبر داد و گفت: در سال گذشته 8 هزار نفر از برنامه های مختلف کانون شاهد و ایثارگران برخوردار شدند.

محسن جاهدی در توضیح برنامه کانون شاهد و ایثارگران افزود: این فعالیت ها شامل برپایی اردوهای دانش آموزی، اردوهای سیاحتی و زیارتی برای خانواده شاهد و ایثارگر است که اعزام 40 نفر از پدران و مادران شهید به مشهد مقدس در چهارم  خرداد ماه از جمله برنامه های این کانون است.

وی از تخفیف 30 تا 100 درصدی دوره های آموزشی، فرهنگی و هنر برای خانواده شاهد و ایثارگر خبر داد و بیان داشت: این دوره ها باهدف ارتقا سطح دانش و افزایش بینش فرزندان شاهد و ایثارگر تدارک دیده شده است.

همچنین امام جمعه شهرستان گنبدکاووس در مراسم بزرگداشت پدران آسمانی با بیان این نکته که بهترین سخن در جمع خانواده شاهد و ایثارگر سخن از قرآن است، افزود: در قرآن آمده که خداوند جان و مال مومنان را خریداری کرده و در ازای آن بهشت جاویدان را نصیب آنها می کند و شهدا اکنون در این جایگاه قرار دارند.

حجت الاسلام محمد حسن سبحانی جایگاه و شان شهدا و ایثارگران را در نزد خدا بسیار رفیع دانست و گفت: شهدا جان خود را برای حفظ نظام جمهوری اسلامی فدا کردند تا امروز ما در جامعه امنیت و آسایش را احساس کنیم .

وی ادامه داد: بر همه ما واجب است تا این شرایط را حفظ کنیم و البته خانواده شهدا که بهای سنگینی را برای حفظ آرامش و امنیت کشور داده اند نیز بیش از همه حافظ این شرایط خواهند بود.

حجت الاسلام سبحانی تاکید کرد: مردم ولایت مدار نظام هم در کنار خانوده شهدا و ایثارگر همواره حامی و پشتیبان نظام خواهند بود تا آنچه را که شهدا برای آن از جان خود گذشتند به خوبی حفظ شود.

وی شهادت شهدا و نقص عضو ایثارگران را بالاترین مرتبه ایثار دانست و افزود: ایثار یعنی آنچه را که انسان به آن نیاز دارد به دیگران ببخشد و این به تعبیری تقدم دیگران بر خود است که شهدا و ایثارگران در آن زمان به این شکل عمل کردند و ما باید این طرز فکر را الگوی خود در زندگی قرار دهیم.

کد خبر 2292226

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha