به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، پارک گئون های رئیس جمهوری کره جنوبی امروز دوشنبه در یک نطق تلویزیونی به خاطر غرق شدن کشتی حامل دانش آموزان موسوم به "سوول" و کشته شدن دهها نفر از خانواده قربانیان و مردم عذرخواهی کرد.
رئیس جمهوری کره جنوبی خود را به طور کامل مسئول این حادثه دانست و از انحلال گارد ساحلی این کشور به دلیل قصور در انجام وظایف خود خبر داد.
پارک گئون های در دیدار با بستگان مسافران ناپدیدشده کشتی غرق شده سوول وعده اعمال اشد مجازات علیه مسئولان این حادثه را داده بود.
این اظهارات پس از آن مطرح شد که ناخدایی در گفتگو با نیروهای پلیس تاکید کرد بارها درباره اضافه شدن کابین های بیشتر به کشتی و برهم زدن تعادل آن هشدار داده بودم.
رئیس جمهوری کره جنوبی پیشتر در بیانیه ای که از تلویزیون ملی این کشور خوانده شد، به دلیل کوتاهی دولت در زمینه جلوگیری از این حادثه و اقدامات اشتباه خود در کمک های اضطراری به مسافران عذرخواهی کرده بود.
در همین رابطه چانگ هونگ وون نخست وزیر کره جنوبی چند روز پیش به خاطر غرق شدن این کشتی تفریحی با 476 سرنشین استعفا کرد.
با وجود عذرخواهی رئیس جمهوری کره جنوبی، خبرگزاری فرانسه گزارش داد بستگان قربانیان کشتی غرق شده دولت را به کوتاهی در زمینه واکنش به سانحه غرق شدن این کشتی در 16 آوریل (27 فروردین)، تاخیر در شروع عملیات امدادرسانی و کشته شدن شمار زیادی از سرنشینان متهم کرده اند.

رئیس جمهوری کره جنوبی به خاطر غرق شدن کشتی حامل دانش آموزان عذرخواهی کرد.
کد خبر 2294310
نظر شما