پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۲۱:۳۳

ششگلانی:

جامعه باید به سمت اقتصاد تولید محور سوق داده شود

جامعه باید به سمت اقتصاد تولید محور سوق داده شود

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس شورای مرکزی جامعه اسلامی کارگران استان آذربایجان شرقی گفت: جامعه ما باید تبدیل به جامعه ای تولید محور شود که در آن کار و تولید از اولین اولویت ها  برای کارگران و کارفرمایان باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد ششگلانی عصر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران احترام به کارگر را اولین رکن جامعه تولید محور دانست و گفت: ارتباط خوب میان کارگر و کارفرما به رشد تولید و بالا رفتن بهره وری کمک می کند و در واقع نشاط کارگران از عواملی است که در موفقیت کار و کارفرما تاثیر دارد.
 
ششگلانی با بیان اینکه کارخانه به نوعی، عبادتگاه است، اظهار داشت: کارگران و کارفرمایان در کنار هم و با همدلی یکدیگر باید چرخ تولید کشور را بچرخانند.
 
رئیس شورای مرکزی جامعه اسلامی کارگران استان در ادامه صحبتهای خود به مشکلات کارگران در حوزه سلامت و درمان اشاره کرد و گفت: هزینه های درمان بسیار بیشتر از حقوق ماهانه کارگران است و بخصوص در بخش سلامت کارگران با مشکلات جدی دست به گریبانند.
 
وی از مسئولان سازمان تامین اجتماعی خواست: اگر ما شریک آن سازمان هستیم، ما را درتصمیم گیری های خود در حوزه هایی که با کار و تولید مرتبط است، دخیل کنید.
 
ششگلانی در خصوص هنر و ورزش افزود: هر دو زير مجموعه فرهنگ بوده و  اگر ما از اين ابزار درست استفاده نکنيم هرگز نمي توانیم به فرهنگ مورد هدف دست يابیم.
 
وی از صنعتگران و مسئولان امور ورزشی کارگران جهت توزیع ورزش بویژه فوتبال گامهای اساسی خواستار شد و برای تیم ملی فوتبال  ایران در جام جهانی آرزوی موفقیت و سربلندی را از ایزد منان خواهانیم.
 
ششگلانی همچنین یادآور شد: تمام مسایل و مشکلات با اقتداء به منویات رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال، قابل حل است.
 
کد خبر 2294777

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha