پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ شهریور ۱۳۸۴، ۱۶:۳۹

در آستانه نشست سران اين سازمان در نيويورك ؛

عنان كشورهاي عضو سازمان ملل را به رعايت قوانين توسعه هسته اي فراخواند

دبير كل سازمان ملل از رهبران كشورهاي عضو اين سازمان خواست از فرصت ايجاد شده در مجمع عمومي استفاده كنند و قوانين بين المللي را موردتوجه بيشتري قرار دهند.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از مركز اطلاعات سازمان ملل متحد، كوفي عنان دبير كل سازمان ملل متحد رهبران كشورهاي عضو را كه در مجمع عمومي سازمان ملل شركت مي كنند، دعوت كرد از اين فرصت استفاده كنند و بسته اي از 32 پيمان مهم درباره موضوعات مختلف از حقوق بشر تا پناهندگان و تروريسم و پيمان كيوتو را امضا و يا به تصويب برسانند.

كوفي عنان دبير كل سازمان ملل در نامه اي كه به روساي هيئت هاي كشورهاي مختلف ارسال كرد، آورده است: مجمع عمومي سازمان ملل فرصتي است كه رهبران جهان موارد متعدد قوانين بين المللي را مورد بازبيني قرار دهند و احتمالا آنها را به امضا و  تصويب برسانند.

دبير كل سازمان ملل تاكيد كرد: باتوجه به اينكه برخي از قوانين بين المللي از سوي برخي از كشورها به امضا رسيده اند اما به تصويب نرسيده و اجرايي نشده اند  بايد از فرصت ايجاد شده استفاده كرد تا كشورها به قوانين بين المللي توجه بيشتري نمايند.

كوفي عنان گفت: قوانين مربوط به مسائل هسته اي بايد از سوي كشورها مورد توجه بيشتري قرار گيرند زيرا هم اكنون كشورهاي زيادي در حال گسترش توانايي هاي هسته اي خود هستند و لازم است كه در چهارچوب قوانين هسته اي حركت كنند.  

 

 

کد خبر 229531

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha