به گزارش خبرنگار مهر، همایون حائری در این حکم مدیرعامل شرکت برق منطقهای سمنان به ریاست کمیته مرکزی تحقیقات منصوب و ابراز امیدواری کرد: سید علی اکبر صباغ بتواند با توجه به ضرورت توسعه و ارتقای پژوهشها و فناوریهای مورد نیاز صنعت برق و فراهم آوردن بستری مناسب برای تکمیل چرخه ایده تا ارزش افزوده با هماهنگی وارتباط وثیق با معاونت منابع انسانی و تحقیقات توانیر اقدام کند.
کمیته مرکزی تحقیقات منطقه و کمیته تحقیقات شرکت با ریاست مدیرعامل شرکت برق منطقهای سمنان و با حضور معاونین و مدیران ارشد و کارشناسان خبره و اعضای هیئت علمی دانشگاههای استان تشکیل می شود.
از جمله وظایف این کمتیه می توان به پیادهسازی و تعیین سیاست های کلی تحقیقات براساس اهداف استراتژیک شرکت، تهیه و تنظیم برنامه تحقیقاتی و بررسی و تصویب نهایی پروژه های تحقیقاتی اشاره کرد.
نظر شما