پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ خرداد ۱۳۹۳، ۹:۵۰

حجت‌الاسلام اسکندری:

مددجویان نخبه کمیته امداد ظرفیت مناسبی برای کادرسازی نظام است

مددجویان نخبه کمیته امداد ظرفیت مناسبی برای کادرسازی نظام است

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم، دانش آموزان نخبه تحت پوشش کمیته امداد را ظرفیت مناسبی برای کادرسازی نظام دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عباس اسکندری صبح دوشنبه در دیدار با عبدالله جلالی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره)، تشکیل کمیته امداد را نشان دهنده شناخت حضرت امام خمینی(ره) از نیازمندی‌های جامعه و ورود به آنها دانست و گفت: علاوه بر اینکه خدمات رفاهی، تحصیلی و... به مددجویان کمیته امداد ارائه می‌شود، باید از میان این مددجویان برای انقلاب اسلامی کادرسازی شود چراکه این افراد دردآشناتر هستند و می‌توان به آنها اعتماد کرد.

وی اضافه کرد: باید با حرکت فرهنگی هدفمند و جریان‌دار با محاسبات ویژه از این بستر استفاده بهینه شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با بیان اینکه باید در طرح کادرسازی برای نظام تدبیر شود، تصریح کرد: بعد از اتمام مسئولیت برخی از مسئولان، در بازخوانی پرونده آنها مشکلات زیادی ملاحظه می‌شود که نشان می دهد کادرسازی نشده است.

حجت‌الاسلام اسکندری اظهار کرد: نتایج خوب در حاکمیت حاکی از همت و ورود شخص مقام معظم رهبری است.

وی خدمات کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم را قابل تقدیر دانست و بر لزوم گسترش تعامل بین تبلیغات اسلامی و کمیته امداد برای ترویج فرهنگ زکات توسط مبلغان دینی، تقویت آموزش های خانواده، تلاش برای بالابردن اخلاق و اعتقادات مددجویان و... تاکید کرد.

ساماندهی دانش آموزان نخبه

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم نیز در این جلسه گزارشی از فعالیت‌های این نهاد ارائه کرد و گفت: نخبگان از میان مددجویان کمیته امداد شناسایی شده و از آنها حمایت می‌شود.

عبدالله جلالی ساماندهی دانش آموزان نخبه، تشکیل کانون پیروان ولایت و کانون فارغ التحصیلان پیرو ولایت، ارائه خدمات فرهنگی به دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد و... را از جمله این فعالیت‌ها برشمرد.

در این جلسه راهکارهای اجرای طرح‌های مشترک با حضور کارشناسان تبلیغات اسلامی و کمیته امداد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

کد خبر 2299182

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha