پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ خرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۰۲

میلانی خبر داد؛

برگزاری نخستین كارگروه و هم‌اندیشی مدیران حوزه های هنری استان‌های مرزی در مشهد

برگزاری نخستین كارگروه و هم‌اندیشی مدیران حوزه های هنری استان‌های مرزی در مشهد

تبریز – خبرگزاری مهر: رئيس حوزه هنري استان آذربايجان شرقي گفت: نخستین كارگروه و هم‌اندیشی مدیران استان‌های مرزی كشور به میزبانی حوزه هنری استان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن ميلاني دوشنبه با اعلام اين خبر در جمع خبرنگاران افزود: این نشست با حضور مدیران حوزه‌ های هنری آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، كرمانشاه، كردستان، ایلام و خوزستان ‏‏‏‏‏ٌ‌برگزار شد.

وي با تاكيد بر سياست كلي حوزه هنري كشور نسبت به كشورهاي همسايه و اهمیت تاثیرگذاری در صحنه امور بين الملل اظهار داشت: بر همين اساس اهمیت استان‌های مرزی و تاثیر و تاثری كه نسبت به كشورهای همجوار دارند‏، بر همگان آشکار است و تشكيل كارگروه هم انديشي مديران استان هاي مرزي در اين راستا بوده است چرا که حوزه های هنری به هر اندازه كه در این بخش حضور داشته باشند‏، به همان اندازه موثرتر خواهند بود.

رئيس حوزه هنري آذربايجان شرقي با بيان اينكه ملت كشورهاي همجوار و همسايه كه بيشتر شيعه نيز مي باشند از طرف حكومت ها مظلوم واقع شده اند، گفت: بنابراين ما رسالت و وظيفه سنگيني بر دوش داريم چرا كه آنها كشور
ايران را الگوي مناسبي براي خود مي پندارند و به همين خاطر حوزه هنري بايستي براي مردم كشورهاي همسايه و دوست توليدات هنري انجام دهد.

ميلاني در پایان با نقل قول سخنان رئيس حوزه هنري كشور گفت: انقلاب اسلامی از منظر اولیا و صاحبان آن‏ انقلابی فراملی است و اصولا برپایی این نظام محصول فعالیت‌های و رشادت‌های دینی و اسلامی است كه در 14 قرن تمدن اسلامی اتفاق افتاده است.

وی تصریح کرد: آرمان‌های ما‏ آرمان‌هایی‏ انسانی و آزادی‌خواهانه است كه دفاع از مظلوم و مبارزه با ظالم و رشد استعدادهای انسانی از آن جمله است و به لحاظ محتوایی دست ما در حوزه تاثیرگذاری كوتاه نیست به جز مواقعی كه ما كوتاهی كردیم و دشمن وارد شده است‏، هر جا ورود داشتیم‏ موفق عمل كردیم.

کد خبر 2299271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha