پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ خرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۲۲

سعادت:

اتمام راه آهن مهاباد تا ایستگاه نقده تا پایان سالجاری/ ایجاد اشتغال اولویت اول استان است

اتمام راه آهن مهاباد تا ایستگاه نقده تا پایان سالجاری/ ایجاد اشتغال اولویت اول استان است

ارومیه – خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان غربی از اتمام راه آهن مهاباد تا ایستگاه نقده طی سالجاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، قربانعلی سعادت پیش از ظهر پنجشنبه در دیدار با جمعی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: روند احداث پروژه راه آهن به سمت ارومیه را با جدیت پیگیری می کنیم تا با اختصاص اعتبار لازم از سوی وزارت راه و شهرسازی، راه آهن به زودی به ارومیه برسد.

وی با بیان اینکه اعتبارات لازم برای اتمام پروژه های بالای 80 درصد در آذربایجان غربی تامین شده است از نمایندگان استان خواست از پروژه های بالای 60 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی نیز که امکان اتمام آنها تا پایان سال آینده وجود دارد، از محل اعتبارات ماده 180 که توزیع آن بر عهده نمایندگان است، حمایت کنند.

سعادت در این نشست که برای بررسی، انتخاب و تعیین پروژه های عمرانی موضوع تبصره 22 قانون بودجه سال 93 در اجرای حکم ماده 180 قانون برنامه پنجم توسعه تشکیل یافت، با اشاره به توجه به ارتقای شاخص های محرومیت زدایی در تقسیم اعتبارات این ماده قانونی گفت: ضروری است نمایندگان مجلس شورای اسلامی در راستای اجرای این ماده از قانون، پروژه های عمرانی که قابلیت اتمام در امسال و سال آینده دارند را در اولویت قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه اتمام پروژه های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد در اولویت برنامه های استان قرار دارد، افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام ، اعتبارات لازم برای اتمام این تعداد از پروژه ها در استان اختصاص یافته که امیدواریم امسال شاهد اتمام این پروژه ها باشیم.

سعادت به هماهنگی های انجام شده با وزارت راه و شهرسازی در خصوص آسفالت راههای روستایی در استان اشاره کرد و گفت: وزارت راه و شهرسازی متعهد شده است در صورت زیرسازی این راهها، آسفالت آنها را بر عهده بگیرد که در این خصوص باید توجه ویژه ای از سوی نمایندگان مجلس به ویژه در روستاهای مناطق محروم صورت گیرد.

سعادت با اشاره به اینکه اشتغال یکی از اولویت های استانی در تخصیص اعتبارات خواهد بود، گفت: 20 درصد اعتبارات استانی برای ایجاد فرصت های اشتغال در نظر گرفته شده است.

کهوریان معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه از اختصاص یک هزار و 660 میلیارد ریال از محل تبصره 22 قانون بودجه 93 در اجرای حکم ماده 180 قانون برنامه پنجم توسعه به استان خبر داد و گفت: این میزان اعتبار از مجموع 37 هزار میلیارد ریال اعتبار کشوری است که با نظر نمایندگان مجلس در جهت محرومیت زدایی در بین شهرستانهای استان توزیع می شود.

در این جلسه نمایندگان مردم شهرستانهای مختلف آذربایجان غربی در مجلس شورای اسلامی نیز نظرات خود را در خصوص روند توزیع این اعتبارات ارائه کردند.

کد خبر 2301074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha