پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ خرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۰۹

رهنما:

تکمیل پروژه های نیمه تمام ورزشی گیلان به 41 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

تکمیل پروژه های نیمه تمام ورزشی گیلان به 41 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

رشت – خبرگزاری مهر: مدیرکل ورزش و جوانان گیلان گفت: در این استان 41 پروژه نیمه تمام وجود دارد که برای اتمام این پروژه ها به 41 میلیارد و 450 میلیون تومان اعتبار نیاز است.

مسعود رهنما در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از این تعداد پروژه 10 پروژه ملی، 21 پروژه استانی، شش پروژه از محل اعتبارات نفت و چهار پروژه از محل شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی است.

وی اظهارداشت: پروژه های ورزشی از محل اعتبارات وزارت نفت و شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی نیز از پروژه های ملی به شمار می روند.

مدیرکل ورزش و جوانان گیلان گفت: متاسفانه در سال گذشته برای چهار پروژه مربوط به حوزه شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی اعتباری اختصاص پیدا نکرد.

وی در ادامه با بیان اینکه برای تکمیل ساخت این چهار پروژه به  18 میلیارد تومان اعتبار نیاز است، افزود: از مجموع 41 پروژه نیمه تمام ورزشی استان این چهار پروژه بیشترین اعتبار مالی را به خود اختصاص داده اند.

رهنما اظهارداشت: طی تفاهم نامه ای که بین مقام عالی وزارتخانه ورزش و جوانان و معاون برنامه ریزی استانداری گیلان در سفر اخیر ایشان در استان به امضا رسید مقرر شد 50 درصد تامین اعتبار پروژه های نیمه تمام از طرف استانداری گیلان و 50 درصد بقیه از سوی وزارت ورزش و جوانان انجام شود.

وی تصریح کرد: مجموع اعتبار مورد نیاز برای ساخت سالن تختی لاهیجان دو میلیارد تومان است که در این سفر یک میلیارد و 400 میلیون تومان به این پروژه اختصاص یافت.

مدیرکل ورزش و جوانان گیلان گفت: برای دو پروژه استخر آستانه اشرفیه و استخر کوثر گلسار رشت 400 میلیون تومان اعتبار اختصاص یافت که سهم هر یک 200 میلیون تومان است.

وی افزود: در سفر غیر رسمی مقام عالی وزارت ورزش و جوانان به استان دو میلیارد تومان اعتبار به گیلان اختصاص یافت که یک دستاورد بسیار خوبی است.

رهنما در ادامه با اظهار امیدواری اینکه تا سال 1394 تمامی پروژه های نیمه تمام استان به اتمام برسد، یادآورشد: رویکرد مقام عالی وزارت نیروی انسانی محور، عملیاتی محور و هیئت محوری است.

کد خبر 2301748

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha