پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ خرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۵۶

برپایی بزرگترین ایستگاه صلواتی شمالغرب کشور در تبریز/ اعزام بسیجیان حوزه شهید محلاتی به حرم امام راحل

برپایی بزرگترین ایستگاه صلواتی شمالغرب کشور در تبریز/ اعزام بسیجیان حوزه شهید محلاتی به حرم امام راحل

تبریز – خبرگزاری مهر: بزرگترین ایستگاه صلواتی شمالغرب کشور همزمان با سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در پلیس راه تبریز - میانه برپا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فرمانده حوزه شهید محلاتی سازمان بسیج کارگری و کارمندی سپاه عاشورا یکشنبه با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگاران  گفت: این ایستگاه صلواتی برای خدمات رسانی برای زائران حرم امام راحل (ره) که برای حضور در مراسم سالگرد ارتحال ایشان عازم هستند، برپا خواهد شد

محمدجواد عقلمندی در خصوص نحوه برپایی این ایستگاه صلواتی نیز اظهار داشت: پایگاه های بسیج شرکت زمزم، داروسازی زهراوی، شهید قاضی، دانا، شرکت پمپ ایران، کلرپارس، نخ تاب فیروزان، کولاک شرق و شرکت ایرداک تبریز در برپایی این ایستگاه صلوتی به مدیریت حوزه شهید محلاتی همکاری می کنند که مختص تبریز نبوده و زائران دیگر شهرستان ها چون آذربایجان غربی نیز از خدمات آن بهره مند خواهند شد روز 13 خرداد دایر می شود.

وی با اشاره به دغدغه رهبر فرزانه انقلاب در خصوص فرهنگ، افزود: دراین ایستگاه صلواتی علاوه بر اقلام تغذیه ای، لوح فشرده ای هم در خصوص سیره عملی امام راحل با عنوان "روح اله" تهیه شده که در اختیار زائران قرار می گیرد و علاوه بر آن 30 هزار عدد یادبود بیست و پنجمین سالگرد امام راحل که به ابتکار شرکت کبریت ممتاز تبریز، تصویر امام راحل بر روی کبریت حک شده، در این ایستگاه پخش خواهد شد.

مسئول حوزه شهید محلاتی از اعزام 160 نفر از بسیجیان این حوزه به حرم امام راحل خبر داد و افزود: علاوه بر لوح فشرده روح اله و یادبود، کتابی جیبی هم با عنوان زندگی به سبک روح اله برای شرکت کنندگان در آیین گرامیداشت در طول مسیر ارائه می شود.

عقلمندی در پایان اظهار داشت: تمام هزینه های این اقدام فرهنگی توسط فرمانده، مسئول نمایندگی ولی فقیه و بسیج کارگری و کارمندی سپاه عاشورا تامین شده و ریالی از بیت المال در آن بکار گرفته نشده است.

کد خبر 2302806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha