پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

انتقاد شهرستانی از عملکرد ترکیه در خصوص نفت شمال عراق

انتقاد شهرستانی از عملکرد ترکیه در خصوص نفت شمال عراق

معاون نخست وزیر عراق از عملکرد ترکیه در قبال خرید نفت منطقه کردستان عراق و طمع ورزی آنکارا به این ثروت عراقیها انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، حسین شهرستانی معاون نخست وزیر عراق عملکرد ترکیه در خرید و فروش نفت منطقه کردستان عراق را حریصانه خواند.

حسین شهرستانی که مسئولیت امور نفتی عراق را هم به عهده دارد بعد از آن اینگونه به شدت از ترکیه انتقاد می کند که در پی اختلاف دولت مرکزی عراق با ترکیه بر سر خرید نفت اقلیم کردستان عراق توسط این کشور دولت مرکزی عراق اقدامی قانونی علیه ترکیه انجام داده است.

وی گفت: ما معتقدیم که ترکیه حریصانه دست خود را بر روی نفت ارزان عراق گذاشته است.

شهرستانی افزود: آنها (ترکیه) امکانات قاچاق نفت را به وجود آورده اند و این مسئله یقینا روابط دو کشور را تخریب کرده است. وی افزود: قبل از طمع ورزی ترکیه و ایجاد شرایط برای قاچاق نفت ما از سوی این کشور ما روابط خوبی با هم داشته ایم.

این مقام ارشد عراقی تصریح کرد اختلاف به وجود آمده بین اقلیم کردستان و دولت مرکزی ناشی از تفسیر متفاوت دو طرف از قانون اساسی عراق است.

شایان ذکر است صادرات نفت اقلیم کردستان عراق از طریق خاک ترکیه بدون مجوز دولت مرکزی سبب بروز تنشهایی در روابط این کشور با ترکیه شده است.

 

 

 

کد خبر 2303125

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha