مجید محتشمی سخنگوی جبهه اصلاحطلبان در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به جلسه عصر روز گذشته این جبهه گفت: در جلسه روز گذشته کمیته روسای مختلف انتخاب شدند و احمد شریف به عنوان رئیس کمیته سیاسی، علی فایضی به عنوان رئیس کمیته داوری و فرح خسروی به عنوان رئیس کمیته بانوان جبهه اصلاحطلبان انتخاب شد.
وی یکی دیگر از مسایل مطرح شده در جلسه روز گذشته جبهه اصلاحات طلبان را بررسی عضویت و پذیرش "حزب مردمی اصلاحات" دانست و یادآور شد: بررسی عضویت این حزب نیاز به بررسی بیشتر دارد.
محتشمی به بررسی پیشنهاد منتجبنیا مبنی بر تشکیل جبهه واحد اصلاح طلبی اشاره کرد و گفت: بحث های مفصلی در اینباره شد که پیشنهاد منتجب نیا با استقبال اعضا روبرو شد و ما منتظر مذاکرات منتجب نیا با سید محمد خاتمی هستیم که به سرانجام برسد و هر چه زودتر این جبهه شکل بگیرد.
نظر شما