به گزارش خبرنگار مهر، شهرام عارفی صبح سه شنبه با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران افزود: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی ، آشنایی هرچه بیشتر واحدهای تولیدی این شهرستان با روش های تامین مالی و بهبود بهره وری بود.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه آموزش نقش مهمی در شکوفایی استعدادها و رشد و تعالی ارزش های انسانی دارد، خاطر نشان شد: شایسته است که در حوزه تولید نیز به مقوله آموزش اصولی و کاربردی بیش از پیش توجه شود.
عارفی با اشاره به نقش مهم فعالیت های فرهنگی در کنار فعالیت های اقتصادی و تولیدی گفت: افزایش سطح معلومات، دانش و آگاهی مدیران و کارشناسان واحدهای تولیدی، راه را برای استفاده از روش های روزآمد و کاربردی هموارتر می کند.
رییس اداره صنعت ، معدن و تجارت شهرستان بناب در ادامه اظهار داشت: طبق ارزیابی های گذشته مطمئن هستیم که مجموعه واحدهای تولیدی شهرستان می توانند با آشنایی هرچه بیشتر با مبانی آموزشی در حوزه تامین منابع مالی و هزینه کرد صحیح آن ، تا حد زیادی مشکل نقدینگی خود را حل کنند.
شایان ذکر است کارگاه مذکور با حضور دکتر بیژن صفوی از اساتید واحد علوم و تحقیقات تهران و مشارکت واحدهای تولیدی بناب به مدت دو روز در این شهرستان برگزار شد.
نظر شما