مجید خدابخش در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در آزمون اخیر استخدامی استانداری 50 نفر از دهیاران مراحل آزمون را سپری کردند که در نهایت سابقه کاری این تعداد مورد پذیرش واقع نشد.
وی افزود: این در حالی است که مطابق قانون دهیار به مانند شهردار روستا است و تمامی اقدامات عمران و آبادی در سطح روستا توسط دهیار صورت می گیرد.
وی خواستار بازنگری در قوانین شد و اضافه کرد: نباید به جای حمایت و تامین امنیت شغلی دهیار موانعی در فعالیت این قشر ایجاد شود.
خدابخش خواستار نگاه ویژه اقتصادی به روستا ها شد و افزود: دهیاران باید زمینه ای را فراهم کنند که روستاها به سمت درآمدزایی حرکت کنند.
نبود درآمد عامل مهاجرت از روستا است
استاندار اردبیل تصریح کرد: نبود درآمد و امنیت شغلی موجب شده است رونق و آبادی از روستاها با مهاجرت جوانان در حد معقول نباشد.
رئیس کارگروه اشتغال استان تاکید کرد: تا زمانی که روستا درآمد نداشته باشد عمران نیز نخواهد داشت و در این میان نقش دهیار برای پیاده کردن شیوه های درآمد زایی و هدایت روستاییان کلیدی است.
خدابخش از تمامی دستگاه های استان خواستار حمایت از شیوه های جدید درآمد زایی در روستاها شد و افزود: دستگاه ها در ایجاد درآمد یاور دهیاران باشند.
وی دهیاران را نمایندگان یک روستا عنوان کرد و بیان داشت: دهیار پیاده سازی طرح و برنامه های عمران روستایی را بر عهده دارد.
نظر شما