پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ خرداد ۱۳۹۳، ۲۰:۱۵

سرکنسول پاکستان در زاهدان:

پاکستان خواستار افزایش مبادلات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است

پاکستان خواستار افزایش مبادلات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است

زاهدان-خبرگزاری مهر: سرکنسول کشور پاکستان در زاهدان گفت: افزایش مبادلات کالا و تقویت تعاملات تجاری موجب کاهش قاچاق کالا در مرزها و ایجاد ثبات در اقتصاد خواهد شد و لذا کشور پاکستان خواستار افزایش مبادلات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد طاهر قریشی ظهر شنبه در دیدار با معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان در زاهدان اظهار داشت: کشور پاکستان خواستار تقویت مراودات و همچنین افزایش مبادلات تجاری به منظور کاهش قاچاق کالا و تقویت اقتصاد کشور است.

وی با بیان اینکه سفیر پاکستان به زودی به سیستان و بلوچستان سفر خواهد داشت ادامه داد: در این سفر به طور حتم بر ارتقای روابط تجاری و فرهنگی تاکید و راهکار های وسعت بخشیدن روابط مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: به منظور افزایش مرادوات فرهنگی و تبادل تجربیات در راستای ارتقای تعاملات منطقه ای حکمران ایالت پنجاب پاکستان از استاندار سیستان و بلوچستان دعوت بعمل آورده است که هماهنگی لازم به منظور انجام این سفر و زمان آن اعلام خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به برنامه های پیشگیرانه در خصوص برخی از بیماری ها از جمله فلج اطفال بیان داشت:دولت پاكستان برای ریشه کن سازی این بیماری مصمم است و لذا كار واكسيناسيون در ولایات این کشور آغاز شده است.

وی افزود: به منظور پیشگیری از سرایت این بیماری به خارج از مرز ها طبق قانون افرادي كه قصد خروج از كشور را دارند باید در مقابل این بیماری واكسينه شوند.

قریشی بیان داشت: دولت پاکستان  برای مقابله با این بیماری حتی مناطق آلوده را به تعداد 4 نوبت در ماه مورد واکسیناسیون قرار می دهد.

سرکنسول پاکستان در زاهدان بیان داشت: روابط بين دو كشور جمهوری اسلامی ايران و پاكستان بسیار عمیق است و توافقات مهمی در دیدارهای مسئولان به امضا رسیده است كه يكي از اين تفاهمات مبادله زنداني هاي دو كشور است و در همين راستا تلاش مي شود زنداني هاي ايراني و پاكستاني  به كشورشان ارجاع و ادامه محكوميت را در كشور خودشان بگذرانند .

 

کد خبر 2306428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha