۲۶ شهریور ۱۳۸۴، ۱۲:۵۷

حجت الاسلام اعرافي در اجلاس بررسي ابعاد وجودي حضرت مهدي (عج):

منجي گرايي تشيع در مقايسه با ديگر گرايشها از امتيازات ويژه اي برخوردار است

منجي گرايي تشيع در مقايسه با ديگر گرايشها از امتيازات ويژه اي برخوردار است

حجت الاسلام اعرافي رئيس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در پنجمين اجلاس سراسري بررسي ابعاد وجودي حضرت مهدي (عج) با تأكيد بر نتايج مثبتي كه اعتقاد به منجي در پي دارد، يادآورشد:منجي گرايي در تمام اديان به موازات يكديگر وجود دارد ، اما نكته حائز اهميت اين است كه منجي گرايي تشيع در مقايسه با ديگر گرايشها از امتيازات خاص و يژه اي برخوردار است .

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" حجت الاسلام اعرافي رئيس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در پنجمين اجلاس دوسالانه بررسي ابعاد وجودي حضرت مهدي (عج) گفت: منجي گرايي در تمام اديان به موازات يكديگر وجود دارد ، اما نكته حائز اهميت اين است كه منجي گرايي تشيع امتيازات ويژه اي نسبت به ديگر گرايشها دارد .

وي با تأكيد بر اينكه اعتقاد به منجي و در انتظار ظهور بودن ابعاد تربيتي و اخلاقي بسياري را در پي دارد، افزود: اعتقاد به فرجام نيك براي بشر و آينده بسيار سازنده بوده و نقطه اميد بخشي براي زندگي محسوب مي شود .

حجت الاسلام اعرافي با اعلام اينكه اعتقاد به منجي و آينده روشن در انسان شور و شعف و اميد به آينده را زنده و پايدار مي كند، گفت: انساني كه به آينده خود اميدوار باشد،رابطه اي فعال را با جامعه خود برقرار كرده، اين رابطه سازندگي فكري و روحي فردي و اجتماعي را در پي خواهد داشت .

رئيس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ايجاد تحولات عميق، ريشه اي و سازنده را از ديگر نتايج انتظار عنوان كرد و افزود: بايد توجه داشت كه اين تحول امري ريشه اي است كه در ديروز و امروز ما خلاصه نمي شود بلكه ريشه در همه دوران زندگي انسان دارد .

حجت الاسلام اعرافي با اعلام اينكه تمايل به جهاني شدن و تحول ژرف، در انسان كامل وجود دارد، تصريح كرد: انتظار از نگاه روانشناختي، حقيقتي مهم است كه بخشي از هيجانات انسان را شكل مي دهد .

وي تأكيد كرد: انتظار به زندگي انسان معني بخشيده، صبوري و شكيبايي را در انسان تقويت كرده، اميدآفرين و معني بخش بوده و حسي همراه با حزن و شادي را براي انسان به ارمغان مي آورد، انسان از دوري امام غمگين و با انتظار ظهور وي شاد مي شود .

رئيس  پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت: مي بايست از بسترهاي موجود و از شور و اشتياق انسانها به تكامل براي آماده كردن اذهان عمومي بمنظور سوق دادن آنها به معنويت و آماده شدن هر چه بيشتر فردي و اجتماعي براي ظهور استفاده كرد.

کد خبر 230722

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha