پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ خرداد ۱۳۹۳، ۱۴:۳۲

در جلسه مطرح شد؛

هلال احمر مظهر فضیلت خواهی است/ اجرای 17 پروژه عمرانی هلال احمر در مازندران

هلال احمر مظهر فضیلت خواهی است/ اجرای 17 پروژه عمرانی هلال احمر در مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با بیان اینکه روح اسلام، روح مهروزی و کرامت است، از هلال احمر به عنوان مظهر حقیقت طلبی و فضیلت خواهی یاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا یونسی رستمی ظهر دوشنبه در مجمع عمومی استانی هلال احمر افزود: علت اصلي پايداري نظام اسلامي در مقايسه با انقلاب هاي مشابه جهان كه همگي بعد از مدتي دچار فروپاشي شدند اين است كه آرمانهاي انقلاب اسلامي ريشه در تعاليم الهي و روح زيبايي خواهي انسان دارد.

وی اظهار داشت: روح انسان، حقيقت، باطن و فطرت وي را تشكيل مي دهد و همواره ميل به حقيقت طلبي، زيبايي و فضليت خواهي دارد.

معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار، با اشاره به اين كه همه اجزاء جهان و آفرينش داراي حركت، تحول و پويايي  است، خطاب به اعضا جمعيت هلال احمر استان حاضر در جلسه گفت: خداوند، زيبايي ها را براي انسان و آفرينش مقدر فرموده و شما نيز بهترين سال هاي عمر خود را به زيباترين كارهاي انساني مي پردازيد.

وي با بيان اين كه مردم با ديدن هلال احمر، احساس آرامش و امنيت مي كنند و كار شما سرشار از زيبايي هاست، عنوان كرد: شما در سراسر ايران، منشاء خير هستيد و نام هلال احمر، همواره مترادف مهرباني، خوبي، زيبايي و آرامش است.

يونسي با بيان اين كه هلال احمر در بحران ناشي از بارش برف در غرب مازندران، بي ادعا و بي توقع، نهايت تلاش خود را به خرج داد و نوروز امسال در خدمت منافع مردم بود و در سيل اخير بهشهر هم از همان دقايق اوليه، كار امداد و نجات را آغاز كرد، گفت:  در طرح ساماندهي دريا نيز بر آنيم تا از توانمندي اين نهاد تاثير گذار بهره گيري نماييم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران نیز با بيان اينكه سال گذشته بيش از دوميليون و 500 هزار نفر از خدمات جمعيت هلال احمر استان بهره مند شدندگفت: علي رغم محدويت هاي منابع مالي در سال گذشته 17پروژه عمراني را در قالب 9 پايگاه امدادي،سه مركز تخصصي درماني، پنج انبارامدادي شروع كرديم كه شش پروژه در هفته دولت به بهره برداري رسيد و سه پروژه نيز شامل دو پايگاه امداد و نجات در پاسند بهشهر و كجور نوشهر و همچنين شعبه جمعيت هلال احمر در شهرستان بابلسر در هفته هلال احمرسال جاري به بهره برداري رسيد.

ولي پور گفت:اجراي طرح تقويت زيرساخت هاي امدادي استان و نوسازي 100درصدي ناوگان امدادي از جمله اقداماتي بود كه در سال گذشته انجام شد.

ولي پور گفت: سال گذشته چهارهزار حادثه و عمليات در استان توسط نجاتگران و امدادگران هلال احمر امدادرساني شد كه نسبت به سال گذشته 58درصد رشد داشته است.

کد خبر 2307748

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha