پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ خرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۰۵

مرتضی زاده:

بیمارستان شهربابک فاقد دستگاه سی‌تی اسکن است/ کمبود کادر درمانی

بیمارستان شهربابک فاقد دستگاه سی‌تی اسکن است/ کمبود کادر درمانی

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس بیمارستان شهربابک از نیاز این بیمارستان به دستگاه سی تی اسکن خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر مرتضی زاده صبح سه‌شنبه در حاشیه بازدید فرماندار، رئیس شورای شهر شهربابک از بیمارستان این شهر گفت: عمده مشکلات بیمارستان شهربابک فرسوده بودن بیمارستان، نبود دکتر جراح، بیهوشی و چشم است.

وی گفت: اتاق عمل چشم در بیمارستان وجود دارد امام با توجه به نبود متخصص عملا استفاده از این ظرفیت غیرممکن شده است.

مرتضی زاده با اشاره به مجهز بودن بخش ICU بیمارستان شهربابک ادامه داد: در بخش دیالیز با کمبود فضا و تهویه مواجه هستیم.

وی از کمبود پرستار در این بیمارستان خبر داد وافزود: با توجه به اینکه در شهرستان های همجوار هفت پزشک زنان مشغول به خدمت رسانی هستند و در بخش زنان بیمارستان شهربابک تنها یک پزشک حضور دارد بنابراین حداقل به به دو پزشک متخصص زنان نیاز داریم.

مرتضی زاده افزود: با توجه به نبود دستگاه سی تی اسکن و اینکه در هفته حداقل چهار بیمار اعزامی در بخش سی تی اسکن داریم مجبور به اعزام این بیماران به شهرهای همجوار مثل سیرجان هستیم.

محمدرضا شریفی فرماندار شهربابک نیز در این بازدید گفت: با پیگیری‌های به عمل آمده بنا شده است که در پنجشنبه 29 خرداد ماه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان به شهربابک سفر و از نزدیک مشکلات بیمارستان شهربابک را بررسی کند.

کد خبر 2308710

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha