پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ خرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۰۷

حجت الاسلام اژه ای:

هدف ما از سفر به مناطق سیل زده دفاع از حقوق عامه مردم است

هدف ما از سفر به مناطق سیل زده دفاع از حقوق عامه مردم است

گرگان - خبرگزاری مهر: دادستان کل کشور هدف خود را از سفر به استان های خسارت دیده بررسی مشکلات از نزدیک عنوان کرد و گفت: نمی خواهیم در تهران بنشینیم و گزارش بگیریم بلکه می خواهیم مشکلات مردم را از نزدیک بررسی کنیم و هدف ما دفاع از حقوق عامه مردم است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای صبح چهارشنبه در جلسه شورای مشورتی مدیریت بحران استان گلستان با تاکید بر این که حل مشکلات مردم خدمت رسانی و وظیفه مسئولان است، گفت: مردم  ما قدردان خدمت رسانی اند و به همین دلیل باید بهترین نوع خدمات توسط مسئولان به آن ها ارائه شود.

وی افزود: کشور ما مشکلات و دشمنی های فراوان دارد که دلیل این دشمنی ها هم وجود رهبری است که برای ما یک نعمت است.

وی عامل موفقیت های کشور را حضور همیشه در صحنه مردم عنوان کرد و گفت: در طول انقلاب، نظامیان و مسئولان همگی متکی به مردم بوده اند و بسیاری از کارهای بزرگ با حضور مردم انجام شده است.

حجت الاسلام محسنی اژه ای، عامل دیگر دشمنی ها را همبستگی و حضور مردم دانست و تصریح کرد: اعتماد بین مردم و مسئولان و هم چنین مسئولان با مردم یک سرمایه بزرگ برای ما به حساب می آید که نمی توان ارزش مادی برای آن قرار داد و نباید آن را کمرنگ کرد.

دادستان کل کشور با بیان این که کم شدن خدمات به مردم باعث بهانه دشمنان و سیاه نمایی می شود، ادامه داد: بیان صادقانه مشکلات و تلاش برای حل آن ها اعتماد مردم را نسبت به مسئولان افزایش می دهد و این می تواند یک فرصت هم برای حل مشکلات و هم برای همبستگی بیشتر باشد.

وی بیان کرد: نمی توان دور از مردم بود و ادعای خدمت کرد، برای خدمت به مردم باید در کنار آن ها بود و مشکلات آن ها را از نزدیک بررسی کرد.

وی در ادامه به سیل های اخیر استان های شمالی و برخی حوادث کشور اشاره کرد و گفت: علی رغم ورود تکنولوژی های جدید برخی حوداث در کشور پیش بینی نشده و مردم انتظار دارند تا با پیش بینی به موقع از میزان خسارت ها کم شود.

 حجت الاسلام محسنی اژه ای هدف از سفر خود را بررسی وظایف قانونی قوه قضائیه در دفاع از حقوق عامه مردم عنوان کرد و گفت: نمی خواهیم در تهران بنشینیم و گزارش بگیریم برای این که حضور در میان مدیران و مردم، همراه با شنیدن صحبت های آنان تأثیر زیادی در حل مشکلات دارد.

کد خبر 2309333

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha