پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ خرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۴۳

میلاد قائم آل محمد (عج) استان سمنان را غرق نور و شادی کرد/ اجرای 60 برنامه محوری

میلاد قائم آل محمد (عج) استان سمنان را غرق نور و شادی کرد/ اجرای 60 برنامه محوری

سمنان – خبرگزاری مهر: استان سمنان در شب و روز فرخنده میلاد حضرت ولی عصر مهدی موعود (عج) یکپارچه غرق در نور و شادی شد و منتظران آن حضرت فرج سریعتر امام عصر (ع) را از خداوند متعال مسئلت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، مردم استان سمنان چند روزیست مشتاقانه با آذین بندی مساجد، معابر و خیابان‌های شهرهای خود برای استقبال و میزبانی از این روز بزرگ آماده شدند و عاشقانه جشن‌های بزرگ و در خور شأن حضرت ولی عصر (عج) را راه انداختند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان در حاشیه بازدید از اماکن برگزاری جشن در سطح استان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه ضمن اشاره به اعزام 754 مبلغ به مناسبت نیمه شعبان در سطح استان، گفت: جلوگیری از چالش های فکری و سیاسی که موجب  تاثیر منفی در جشن ها می شود از جمله برنامه های این مبلغان بوده است.

حجت الاسلام علی شکری اظهار داشت: همچنین لوح های فشرده صوتی مناسب برای استفاده در این جشنها در سطح استان توزیع شده است.

وی با بیان اینکه جشن شعبانیه با محوریت خیابانی در 30 مکان استان، 15 هیئت و 15 مسجد محوری برگزار شده است افزود: 30 مکان روستایی نیز به صورت محوری در سطح استان برگزاری این جشن را برعهده داشتند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان اظهار داشت: انتظار که در قالب توجه، عهد، انس، توسل و آماده‌باش تجلی می‌کند، ارمغان کریمانه صبر، ذکر و بصیرت را به منتظران هدیه می‌دهد.

شکری افزود: انتظار فرج امام زمان (عج) تا آن اندازه با ارزش است که مقام شیعه را تا اولیاءالله بالا می‌برد و چنان حالتی به انسان دست می‌دهد که ترس و اضطراب و اندوه در درون او نخواهد بود که به فرمایش حضرت امیرالمؤمنین (ع) بهترین اعمال در نزد خداوند بزرگ انتظار فرج است.

وی همچنین با اشاره به نظارت بر جشن‌های نیمه شعبان توسط شورای هیئت‌های مذهبی استان ابراز داشت: مردم جشن‌های ائمه اطهار را با شور و هیجان و بدون حاشیه و آسیب برگزار کردند.

این مقام مسئول تصریح کرد: برپایی گفتمان‌های دینی، مجالس پرسش و پاسخ و استفاده از ظرفیت روحانیان و استادان دانشگاه در این جشن‌ها، بر غنای آن افزود.

شکری با اشاره به اینکه مردم مهدوی استان سمنان با چراغانی خیابانها، معابر، مساجد و سر در منازل این عید بزرگ را گرامی داشته و با پخش نقل، شرینی و شربت عشق و ارادت خود را به ساحت مقدس امام عصر (عج) ابراز کردند افزود: اصناف در بازار و خیابان های این شهر با آذین بندی و توزیع شربت و شیرینی فضای شادی را ایجاد کرده و از مردم پذیرایی کردند.

کد خبر 2310556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha