زهرا عزیزی در حاشیه برگزاری کارگاه آشنایی با طب سنتی در حوزه علمیه خواهران شهرستان دامغان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از آنجا که بدن و روح با هم ارتباط دارند و بر روی هم اثر می گذارند دشمنان بشریت سعی دارند از راه تغییر تغذیه و مزاج ها به اهداف و منافع خود دست یابند.
وی اضافه کرد: علی رغم اینکه کتاب قانون ابوعلی سینا به عنوان کتاب مرجع در دانشگاه های آمریکا تدریس می شود اما از طریق استحاله فرهنگی سعی کرده اند توجه مسلمانان را طب سنتی و اصیل بر حذر دارند.
عضو مؤسسه تحقیقات حجامت ایران یادآور شد: وجود کتاب هایی مانند طب النبی، طب الصادق، طب الرضا نشانه این است که همه پیامبران و امامان در طول تاریخ با خواص گیاهان و داروها و درمان بیماری ها آشنا بوده اند.
عزیزی به تفاوت طب سنتی و طب جدید اشاره و تصریح کرد: درمان در طب سنتی بر اساس مزاج شناسی است و ریشه بیماری از بدن دفع می شود ولی در طب جدید بیماری در بدن باقی می مانند و تنها دفن و پنهان می شود.
وی خاطر نشان کرد: بسیاری از بیماری ها که در طب جدید درمانی برای آن وجود ندارد و یا درمان آن ها بسیار گران قیمت است مانند سکتۀ قلبی، دیابت، فشار خون بالا، مرض قند و ... با حجامت کردن قابل درمان است.
عضو مؤسسه تحقیقات حجامت ایران با تاکید بر اینکه مزاج شناسی برای همه افراد مفید است یادآور شد: ما با یادگیری مزاج ها و خصوصیات انوع آن، عمل کردن به دستورات عمومی و خاص هر مزاج و همچنین با تغذیه درست و متناسب هر مزاج می توانیم از بسیاری از بیماری ها پیشگیری کنیم.
کارگاه آشنایی با طب سنتی و مزاج شناسی در هشت جلسه پنجشنبه هر هفته در محل حوزه علمیه خواهران شهرستان دامغان برگزار خواهد شد.
نظر شما