پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ خرداد ۱۳۹۳، ۱۶:۲۵

رحیمیان:

تیم آراد شاهرود مغلوب سمنان جوان نوین شد

تیم آراد شاهرود مغلوب سمنان جوان نوین شد

شاهرود – خبرگزاری مهر: رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود گفت: در دیدار برگشت نیمه نهایی فوتسال لیگ استان تیم آراد شاهرود با مصدومیت دروازه بان خود مغلوب تیم سمنان جوان نوین شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی رحیمیان بعد از ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران در سالن جلسات اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود از باخت تیم آراد این شهرستان مقابل سمنان جوان نوین به علت مصدومیت دروازه بان در نیمه اول بازی خبر داد و افزود: این تیم در نهایت بازی را دو بر شش به تیم میهمان واگذار کرد.

وی همچنین با بیان این مطلب که تیم سیمان شاهرود در میامی به مصاف تیم انصار این شهر رفت خاطر نشان کرد: سیمان شاهرود توانست چهار بر صفر از سد تیم میزبان گذشته و دیگر فینالیست فوتسال لیگ استان شود.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شاهرود همچنین یادآور شد: تیم فوتسال کات شاهرود که در لیگ دسته دو فوتسال کشور به مصاف تیم پاس قوامین تهران رفته بود نیز نتوانست بازی خوبی از خود به نمایش بگذارد و نتیجه را هفت بر دو به تیم مقابل واگذار کرد.

رحیمیان در پایان تصریح کرد: تیم کات شاهرود جمعه سی ام خرداد ماه در شهر خود میزبان تیم آفاق فیروزکوه خواهد بود.
 

کد خبر 2311356

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha