پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ خرداد ۱۳۹۳، ۱۲:۲۴

ارسال بیش از یک هزار فیلم خارجی به دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه تهران

ارسال بیش از یک هزار فیلم خارجی به دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه تهران

تاکنون بیش از یک هزار فیلم کوتاه خارجی از 74 کشور جهان، به دبیرخانه سی و یکمین جشنواره بین ‌المللی فیلم کوتاه تهران ارسال شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن دزواره مشاور مدیر عامل در امور بین ‌الملل جشنواره فیلم کوتاه تهران با اعلام این خبر گفت: کمتر از یک ماه است که فعالیت بخش بین ‌الملل جشنواره آغاز شده که در این مدت با اقبال خوبی از سوی فیلمسازان سراسر جهان رو به رو شده ‌ایم. بر اساس آمارهای موجود تاکنون یک هزار و 349 درخواست حضور در جشنواره به ما ارایه شده که از این میان، یک هزار و 186 فیلم را دریافت کرده ایم.

دزواره با اشاره به اینکه کشور فرانسه رکورد دار متقاضی حضور در بخش بین الملل جشنواره سی و یکم فیلم کوتاه تهران است، ادامه داد: فرانسه با 245 فیلم، در مقایسه با دیگر کشورها بیشترین تولیدات خود را برای حضور در جشنواره فیلم کوتاه فرستاده است. شناخت سازمان‌ها و انجمن های فعال در معرفی آثار به جشنواره های جهانی، ارتباط مستمر و موثر سالیانه با مراکز تولید، توزیع و بازاریابی فیلم کوتاه در جهان و همچنین هنرمندان این حوزه و تعامل با جشنواره های مختلف و مدیران آن ها در جهت حضور هنرمندان و آثار، از جمله این ظرفیت، ظرفیت‌هایی است که بخشی از آن ها طی چند سال اخیر منفعل شده بودند و ما تلاش کردیم ارتباطات را برقرار و به رونق بخش بین الملل جشنواره فیلم کوتاه تهران کمک کنیم.

دزواره بیان کرد: فرانسوی‌ها به فیلم کوتاه اهمیت زیادی می دهند و در این کشور رویدادهای شاخصی در عرصه فیلم کوتاه برگزار می ‌شود. پایگاه اینترنتی   short film depotکه توسط جشنواره فیلم کلرمونت – فراند راه اندازی شده است. مهم ترین سازمان فعال مرتبط با جشنواره‌های جهانی است که انجمن سینمای جوانان ایران یکی ازاعضای آن است. این موسسه به 42 جشنواره از جمله جشنواره فیلم کوتاه تهران خدمات ارائه می کنند.  این پایگاه اینترنتی  طی سه مرحله فرم فراخوان جشنواره های عضو را بعد از اعلام فراخوان به موسسات فیلمسازی و فیلمسازان تمام جهان ارسال می کند. بر این اساس، در هر مرحله حدود 20هزار فیلمساز از فراخوان جشنواره مطلع می‌شوند. خوشبختانه تاکنون تعداد قابل توجهی فیلم از این طریق به جشنواره ارسال شده است.

وی توضیح داد: سال گذشته به دلیل عدم ارتباط مدیران قبلی با این پایگاه اینترنتی و قصور در ارائه نیازها، این ارتباط قطع شده بود که ما با رایزنی های صورت گرفته  توانستیم این ظرفیت را برای رونق بخش بین الملل جشنواره فیلم کوتاه تهران استفاده کنیم. بهره گیری از ارتباطات اشاره شده و برخی دیگر از سازمان های موثر در امور بازاریابی و حضور جشنواره ای فیلم های کوتاه، در مجموع ما را به آمار مطلوبی با توجه به پروسه کمتر از یک ماهه فعالیت خود در بخش بین ‌الملل جشنواره رساند.

مشاور مدیرعامل سینمای جوان، در امور بین الملل جشنواره فیلم کوتاه تهران در تکمیل این بخش از صحبت های خود افزود: با بهره گیری از روش های امروزی در امر ارتباطات و ارسال اطلاعات و فیلم ها از طریق فضای مجازی با مطلوب ترین حد کیفیت و حجم بسیار کم و فاصله زمانی کوتاه در اختیار ما قرار می‌گیرد که این مساله به یقین هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی به بخش بین الملل جشنواره رونق می دهد.

کشورهای ایتالیا، فرانسه، اسپانیا، انگلستان، یونان، بلژیک، لاتویا، سوئیس، رومانی، آلمان، لهستان، سوئد، براروس، اسلواکی، نروژ، صربستان، لوگوزامبورگ، پرتغال، اسکاتلند، استونی، کوزوو، کرواسی، قبرس، اتریش، فنلاند، هلند، ایرلند، دانمارک، جمهوری چک، مولداوی، بلغارستان، مالاوی، اوکراین و مجارستان از قاره اروپا، تایوان، عراق، قزاقستان، بحرین، ترکیه، هند، ژاپن، کره جنوبی، چین، عربستان، تایلند، روسیه، کردستان، سنگاپور، لبنان، مالزی، افغانستان، ارمنستان، اندونزی، آذربایجان و ویتنام از آسیا، برزیل ، آمریکا، مکزیک، کوبا، کانادا، کاستاریکا، ونزوئلا، آرژانتین، گواتمالا، اروگوئه، زلاند نو، پرو و شیلی از آمریکا، تونس، مراکش، مصر، تانزانیا، نامیبیا از آفریقا و استرالیا از قاره استرالیا برای حضور در جشنواره فیلم کوتاه تهران آثار خود را ارایه کرده اند.

کد خبر 2311873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha