به گزارش خبرگزاری مهر، علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش و رئیس ستاد پروژه مهر در این جلسه به نامگذاری امسال به نام «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» ضرورت توجه به امور مختلف زندگی را به عنوان یک الگو مورد اشاره کرد و گفت: اجرای طرح «پروژه مهر» با بهرهگیری از ظرفیتهای مادی و معنوی آموزش و پرورش و سایر نهادها و ادارات در خصوص بازگشایی هر چه باشکوهتر مدارس مصداقی از اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) است.
وی تصریح کرد: هدف از اجرای «پروژه مهر» در استانها ومناطق تابعه برنامهریزی به منظور فراهم کردن زمینههای مناسب بازگشایی مدارس است که میتواند با مدیریت درست و اقدامات موثر مدیران مدارس نقش و خاطره این روز به یادماندنی را دراذهان دانشآموزان به یادگار گذارد.
زرافشان با معرفی اعضای ستاد «پروژه مهر» افزود: برنامهریزی و تعیین سیاستگذاریهای استان، تنظیم دستور جلسات کمیتهها، پیگیری مصوبات کمیتهها، نظارت براجرای بهینه فعالیتهای پروژه مهر و تاثیر گزارش نهایی از فعالیت پروژه را از اهداف مورد بررسی این ستاد برشمرد.
رئیس ستاد «پروژه مهر» با بیان اینکه شروع به کار این ستاد از 15 تیرماه لغایت 15 مهر ماه است، عنوان کرد: این ستاد در قالب 5 کمیته در استانها، شهرستانها و مناطق بر طبق آییننامه های ارسالشده فعالیت میکنند و مقرر شد متناظر این کمیتهها در حوزه ستادی با مسئولیت معاونین یا مدیران کل تشکیل شود.
وی «تمرکز زدایی» را از ویژگیهای برجسته دستورالعمل «پروژه مهر» خواند و گفت: مسئولین کمیتهها در حوزه ستادی نقش «نظارت فرآیندی»، «هدایت گری» و «پیگیری امور» ستاد را بر عهده دارند.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از تدوین دستورالعمل شرح وظایف بازرسین در آیندهای نزدیک خبر داد و افزود: باید به ازای تفویض اختیار به مسئولین ستاد «پروژه مهر» نظارت ناظرین به همان اندازه افزایش یابد و میتوان از روشهای تشویقی برای افراد موفق در اجرای این طرح استفاده کرد.
در پایان جلسه آقایان خسرو نظری، مرتضی رئیسی، علیرضا جدایی، محسن موحد و سید رحیم میرشاه ولد به ترتیب به سمت مسئول کمیتههای سازماندهی، تعمیر و تجهیز، توجیه و تبلیغ، تأیید صلاحیت، نظارت و ارزیابی انتخاب شدند.
نظر شما