پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ خرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۴۵

حجت الاسلام صالحی منش:

تعامل دولت با مراجع در بهترین وضعیت ممکن قرار دارد/ تشکیل شورای راهبری دولت با دفاتر مراجع

تعامل دولت با مراجع در بهترین وضعیت ممکن قرار دارد/ تشکیل شورای راهبری دولت با دفاتر مراجع

قم - خبرگزاری مهر، استاندار قم گفت: هم اکنون تعامل دولت با علما و مراجع در بهترین و ضعیت ممکن قرار دارد و دولت نیز مراجع، علما و حوزه‌های علمیه را پشتیبان خود و توجه به دغدغه آنان را لازم و ضروری می‌داند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق صالحی منش، شامگاه یکشنبه در همایش نسیم تدبیر و امید که به مناسبت اولین سالگرد پیروزی دکتر حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری در مرکز همایش های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، گفت: دستاوردهای بزرگی در شروع به کار دولت یازدهم تاکنون حاصل شده که برای بسیاری باور کردنی نبوده و تحقق آن را در حد شعار می‌دانستند و ما باید قدردان ملت متعهد و انقلابی باشیم.

جریاناتی به دنبال تحت الشعاع  قرار دادن دستاورهای دولت تدبیر و امیدند

وی ابراز داشت: جریاناتی هم با مخالفت و غرض ورزی، نهایت تلاش خود را به کار بستند تا دستاورهای دولت تدبیر و امید را کمرنگ و تحت الشعاع قرار دهند و در این راستا از تمامی ابزارها برای تخریب دولت استفاده می‌کنند.

استاندار قم ادامه داد: در قبال این جریانات، رسالت خطیری بر عهده طرفداران و حامیان دولت است و باید این دستاورهای دولت یازدهم را برای مردم و بزرگان تبیین کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رابطه دولت و حوزه‌های علمیه، علما و مراجع تقلید ابراز داشت: رابطه دولت‌ها با مراجع تقلید و حوزه‌های علمیه همواره از مسائل حساس بوده چرا که وجود مراجع در قم به عنوان ظرفیت معنوی و کانون هدایتگری جامعه به شمار می‌رود.

وی بیان داشت: شناخت مطالبات و دغدغه‌های حوزه‌های علمیه و آیات عظام و شیوه تعامل آنان با بخش‌های مختلف بخصوص در حوزه فرهنگ از سوی رئیس جمهور و دولت یازدهم مورد توجه و اهتمام جدی است.

حجت الاسلام صالحی منش،  تصریح کرد: هم اکنون تعامل دولت با علما و مراجع در بهترین وضعیت ممکن قرار دارد و دولت نیز مراجع، علما و حوزه‌های علمیه را پشتیبان خود و توجه به دغدغه آنان را لازم و ضروری می‌داند.

شورای راهبری دولت و دفاتر مراجع تشکیل می‌شود

وی عنوان کرد: تشکیل شورای راهبری دولت و دفاتر بیوت مراجع تقلید می‌تواند حرکتی نوید بخش در مسیر برقراری ارتباط تنگاتنگ و مستمر باشد که امیدواریم به زودی شاهد شکل گیری آن باشیم.

استاندار قم در ادامه با بیان اینکه عده‌ای می‌خواهند با دلواپس نشان دادن خود مشروعیت دولت در بخش‌های مختلف به خصوص فرهنگ را زیر سئوال ببرند افزود: ما بیشتر از آنان دلواپس هستیم چرا که ما علاوه بر حس دلسوزی در برابر موضوعات مختلف بخصوص فرهنگی، دارای یک مسئولیت نیز هستیم که این امر نگرانی و دلواپسی ما را دو چندان می‌گند.

تشکیل شورای مشورتی احزاب با حضور اصلاح طلبان، اصولگرایان و جبهه پایداری

حجت الاسلام صالحی منش افزود: ایجاد فضای باز سیاسی، راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی در دستور کار استانداری در قم است و در این خصوص برنامه‌های خوبی در حال تدارک است.

استاندار قم، تصریح کرد: شورای مشورتی احزاب با حضور کلیه جریانات سیاسی از جمله اصلاح طلبان، اصولگرایان و حتی جبهه پایداری در معاونت سیاسی امنیتی استانداری قم تشکیل خواهد شد.

کد خبر 2312668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha