پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ خرداد ۱۳۹۳، ۱۶:۴۶

تناکی:

برای مبارزه با مواد مخدر از توان مردمی استفاده شود/ برنامه ای برای همکاری مردم نداشته ایم

برای مبارزه با مواد مخدر از توان مردمی استفاده شود/ برنامه ای برای همکاری مردم نداشته ایم

بیرجند ـ مهر: فرماندار بیرجند با تأکید بر استفاده از توان مردمی برای مبارزه با مواد مخدر، گفت: در حال حاضر 117 شورای اسلامی در سطح شهرستان بیرجند فعال است که آماده همکاری در این زمینه هستند اما ما برنامه ای برایشان نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر تناکی ظهر سه شنبه در شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بیرجند اظهار داشت: اعتیاد تلفیقی از سه جنگ فرهنگی، اقتصادی و فیزیکی است.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال " اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" از سوی مقام معظم رهبری، تصریح کرد: لفظ جهاد یعنی اینکه دشمن جنگی تمام عیار را شروع کرده که طلب مدیریت جهادی را می کند.

فرماندار بیرجند اضافه کرد: رهبر به صورت مداوم از اصطلاحاتی به عنوان جنگ فرهنگی، شبیخون فرهنگی و تهاجم فرهنگی استفاده می کنند و این نشان می دهد که ما با یک جنگ روبه رو هستیم و بنابراین همه ما باید به این باور برسیم که دشمن علیه ما جنگی تمام عیار را شروع کرده است.

تناکی به جنگ های سوریه و عراق اشاره کرد و گفت: هدف این جنگ ها در اصل ایران است و از این رو جلسات ما باید رنگ و بوی جنگ را به خود بگیرد.

وی ادامه داد: در شورای فرهنگی مبارزه با مواد مخدر نیز یکی از محورهای کار ما این باشد که همه مردم را درگیر در این پدیده خانمان سوز کنیم و برای این موضوع راهکارهایی ارائه دهیم تا تبعات این جنگ را به صفر برسانیم.

فرماندار بیرجند متذکر شد: در این راستا دستگاه ها باید تلاش کنند تا در سه مقوله درمان، پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر پروژه های کاربردی و جدید را ارائه دهند و تنها این پروژه ها، در شورای هماهنگی تأمین اعتبار می شوند.

تناکی با تأکید بر استفاده از توان مردمی برای مبارزه با مواد مخدر، عنوان داشت: در حال حاضر 117 شورای اسلامی در سطح شهرستان بیرجند فعال است که آماده همکاری در این زمینه هستند اما ما برنامه ای برایشان نداریم.

وی به اولویت های ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال 93 اشاره کرد و افزود: استمرار طرح اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر و طراحی جامع به منظور نهادینه کردن رویکرد اجتماعی در امر مبارزه همه جانبه با مواد مخدر با مشارکت حداکثری مردم و مسئولان اولویت نخست ما در ستاد است.

فرماندار بیرجند، شناسایی، تعقیب و اندام شبکه های قاچاق مواد مخدر و مقابله با عوامل اصلی، گسترش کنترل و انسداد مرزها و هوشمند کردن سیستم های نظارتی و کنترلی در مرزها، ایجاد مصونیت فرهنگی و اجتماعی در مردم در مقابل تهدید اعتیاد با بهره گیری حداکثری از ظرفیت رسانه ملی و سایر رسانه های مکتوب و کاهش هزینه های درمان و کاهش آسیب و ازایش دسترسی معاتادان متقاضی درمان به خدمات درمانی مناسب را از دیگر اولویت های ستاد در امسال عنوان کرد.

کد خبر 2313928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha