پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ خرداد ۱۳۹۳، ۸:۲۳

کامیاب:

طرح انتقال آب خلیج فارس به کرمان کلید خورد/ پیش‌بینی اعتبار اولیه 4200 میلیارد تومان

طرح انتقال آب خلیج فارس به کرمان کلید خورد/ پیش‌بینی اعتبار اولیه 4200 میلیارد تومان

کرمان - خبرگزاری مهر: معاون استاندار کرمان اعتبار اولیه در نظر گرفته شده برای انتقال آب خلیج فارس به استان کرمان را چهار هزار و 200 میلیارد تومان ذکر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد کامیاب سه‌شنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یک شرکت کنسیرسیومی متشکل از چندین شرکت در مناقصه طرح انتقال آب به استان کرمان برنده شده است.

وی گفت: خوشبختانه با پی گیری هایی که صورت گرفته است، پیمانکار این طرح انتخاب و منابع مالی تامین شده‌است.

معاون امور عمرانی استاندار کرمان همچنین از انجام مسیریابی و تسطیح مسیر به طول 150 کیلومتر خبر داد و گفت: طی هفته جاری تجهیز کارگاه در محل پروژه توسط پیمانکار انجام شده و قطعه اول که شامل لوله گذاری مسیر است انجام خواهد شد.

انتقال 110 میلیون متر مکعب آب از بندرعباس به استان کرمان

وی همچنین یادآور شد: استاندار کرمان نیز به محض تجهیز کارگاه از روند اجرای پروژه به صورت کامل بازدید خواهد کرد و در واقع انتقال 110 میلیون متر مکعب آب از بندرعباس به استان کرمان در دستور کار قرار دارد.

کامیاب گفت: از این میزان 45 میلیون مترمکعب آب مربوط به گل گهر سیرجان، 30 میلیون مترمکعب مربوط به سرچشمه، 20 میلیون مترمکعب مربوط به چادرملو یزد و 15 میلیون متر معکب نیز مربوط به سایر مصارف است.

وی ادامه داد: با پیش بینی اولیه که انجام شده است ظرف سه سال آینده آب خلیج فارس به کرمان منتقل شده و صنایع می توانند از آن استفاده کنند.

معاون امور عمرانی استاندار کرمان در خصوص اعتبارات طرح انتقال آب از خلیج فارس به استان کرمان گفت: پیش بینی اولیه کل پروژه برای سه خط انتقال چهار هزار و 200 میلیارد تومان است که خط اول آن یعنی 300 کیلومتر بندرعباس به گل گهر سیرجان بالغ بر هزار و 400 میلیارد تومان براورد شده است.

کد خبر 2314099

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha