پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳۱ خرداد ۱۳۹۳، ۱۱:۴۵

عضو کمیسیون امنیت ملی مطرح کرد:

دعوت مجلس از ظریف برای ارائه گزارش مذاکرات ایران و 1+5

دعوت مجلس از ظریف برای ارائه گزارش مذاکرات ایران و 1+5

یک عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: بنا بر روال همیشه از وزیر امور خارجه برای ارائه گزارشی از این دور مذاکرات ایران و 1+5 به کمیسیون امنیت ملی دعوت می‌شود.

محمد صالح جوکار نماینده مردم یزد و عضو کمیسیون امنیت ملی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر اظهار داشت: بنا بر روال بعد از هر دور مذاکرات ایران و 1+5 وزارت امورخارجه گزارشی به کمیسیون امنیت ملی در این باره ارائه می‌کند.

وی افزود: در این گزارش اطلاعاتی از میزان پیشرفت ها در مذاکرات،اختلافات و موارد عدم توافق و همچنین مواضع کشورهای 1+5 داده می‌شود.

به گفته این عضو کمیسیون امنیت ملی این هفته نیز، طبق روال گذشته از وزیر امورخارجه دعوت می‌شود تا در کمیسیون حاضر شود و گزارشی از این دور مذاکرات ارائه کند.

کد خبر 2315939

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha