به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین اسماعیلی اظهار داشت: زندان برای بزهکاران، سارقان و اراذل و اوباش است که امنیت جامعه را به خطر انداخته است. سیاست قوه قضائیه برخورد با این افراد است. ما از مردم سوال می کنیم آیا زندانی کردن بدهکار برای مردم پول می شود؟
وی افزود: در ارتباط با بدهکاران سیاست ما این است که اگر مشخص شود بدهکارانی پول دارند و نمی خواهند پول را بدهند آنها را به زندان می فرستیم تا پول مردم را باز گردانند.
رئیس کل دادگستری استان تهران تاکید کرد: متاسفانه مردم می گویند فرد بدهکار را بازداشت کنید تا مجبور شود پولش را بدهد این موضوع صحیحی نیست. اگر بدهکار به زندان برود برای فرد طلبکار پول می شود.
اسماعیلی در ادامه افزود: ما به مردم توصیه می کنیم در تنظیم قراردادها و دریافت تضمین های لازم تمام توجه خود را داشته باشند تا پس از امضاء قرارداد دچار مشکل نشوند. اگر فردی برای فرار از بدهی معامله ای به قصد فرار از دین انجام دهد ما اموال او را توقیف کرده و برای فرد حتی مجازات زندان در نظر گرفته می شود.
وی درباره نزول خواری نیز گفت: برای برخورد با نزول خواری قانون داریم اما اثبات آن سخت است. ما نمی گوییم امکان ندارد که بتوان به این موضوعات رسیدگی کرد چه بسا همین امروز زندانیانی به خاطر نزول خواری در زندان هستند.
نظر شما