به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جهانگیریان در اولین همایش ایمنی در حمل و نقل هوایی، ایمنی را به عنوان یک عنصر کلیدی در حمل و نقل هوایی مورد توجه فعالان و تصمیم گیران بخش دانست و گفت: تجربه نشان می دهد بحران ناشی از یک سانحه هوایی علاوه بر ابعاد اقتصادی دارای تبعات سیاسی و اجتماعی بوده است.
وی افزود: سوانح هوایی انعکاس بین المللی گسترده ای دارد، بنابراین موضوع ایمنی در سطح نهادهای تصمیمگیر در اولویت سازمان قرار دارد.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه در کشور ما نیز با توجه به اهداف و افق های ملی و تعهدات بین المللی ارتقای امینی مورد تاکید است، گفت: اطلاعات آماری نشان می دهد از 12 کشور، منطقه کشور ما جزو شش کشوری بوده که بیشترین سوانح مرگبار هوایی را داشته است.
جهانگیریان با اشاره به اینکه راهکارهای مناسب نه تنها باعث افزایش سطح امینی می شود بلکه رشد و رونق اقتصادی و رفاه عمومی در بر دارد افزود: ارتقای سطح ایمنی یک برنامه جمعی است که بدون مشارکت، آنها را به جایی نمی برد، بنابراین برای تحقق هدف نیازمند کار گروهی و اقدامات هماهنگ هستیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: همایش ایمنی در حمل و نقل هوایی، قصد ایجاد محیطی کارآمد و تعامل بیشتر با مسئولان صنعت را دارد و پیام اصلی ما ایجاد تعامل سازنده بین فعالان بخش است.
نظر شما