۵ تیر ۱۳۹۳، ۱۵:۱۵

سعادت خواستار شد؛

لزوم بازنگری در قوانین اخذ مالیات از واحدهای تولیدی/ روند جذب سرمایه گذاری در آذربایجان غربی نامطلوب است

لزوم بازنگری در قوانین اخذ مالیات از واحدهای تولیدی/ روند جذب سرمایه گذاری در آذربایجان غربی نامطلوب است

ارومیه - خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان غربی خواستار بازنگری در قوانین و روند اخذ مالیات از واحدهای تولیدی و صنعتی با توجه به مشکلات موجود در این واحدها شد.

به گزارش خبرنگار مهر، قربانعلی سعادت بعد از ظهر پنجشنبه در آيين تجليل از واحدهاي نمونه صنعتي و معدني آذربایجان غربی با اشاره به مشكلات مالياتي واحدهاي صنعتي و معدني استان خواستار بازنگري جدي در روند دريافت ماليات از اين واحدها نسبت به واحدهاي توليدي استان هاي برخوردار كشور شد.

وی صنعتگران، توليدكنندگان و كارآفرينان را به تعبير رهبر معظم انقلاب، جهادگران عرصه اقتصادي دانست و ضمن تاکید بر اینکه دولت باید براي حمايت از فعاليتهاي اين قشر تلاش کند، اظهار داشت: فعال سازي واحدهاي توليدي و صنعتي راكد و نيمه فعال استان در جهت اشتغالزايي و رفع مشكل بيكاري موجود در استان مهمترین اولویت این حوزه است.

استاندار آذربایجان غربی تامين سرمايه در گردش و ركود را از چالش هاي پيش روي واحدهاي توليدي و صنعتي استان عنوان كرد و ادامه داد: باید با تجديد نظر در روند اخذ ماليات از واحدهاي توليدي و صنعتي و با اعمال سياست هايي چون برخورداري اين واحدها از برخي معافيت هاي مالياتي و تسهيل زمينه فعاليت توليدكنندگان در استان، در جهت رونق و فعال سازي واحدهاي توليدي راكد در استان گام برداريم.

وي روند موجود براي جذب سرمايه گذاري در آذربایجان غربی را نامطلوب دانست و یادآور شد: جذب و تشويق سرمايه گذاران براي حضور در آذربايجان غربي نيازمند تعامل، همدلي و هماهنگي مسئولان، كاهش بروکراسی اداري و تسريع در صدور مجوزهاي لازم بوده كه بايد مورد توجه ويژه مديران و مسئولان استان قرار گيرد.

در ادامه اين مراسم با اهداي لوح و تنديس از 19 واحد صنعتی و شش واحد معدنی به عنوان واحدهای نمونه آذربایجان غربی تجليل و  دو پیشکسوت صنعتی و معدنی استان مورد تقدیر قرار گرفتند.

در انتخاب صنعتگران و معدنکاران نمونه آذربایجان غربی شاخص هایی از قبیل کل فروش، سود عملیاتی قبل از کسر مالیات، میزان سرمایه در گردش، سرمایه ثابت، هزینه انرژِی مصرفی، هزینه تحقیق و نوآوری، مدت زمان گارانتی محصول، برندسازی، محصول کیفی، هزینه تبلیغات، میزان کل صادرات و زنجیره های فروش مدنظر قرار گرفته است.

کد خبر 2320124

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha