پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ تیر ۱۳۹۳، ۱۷:۱۸

حجت الاسلام نعمت الهی:

بی توجهی به فریضه امر به معروف موجب ترویج ناهنجاری های اخلاقی می شود

بی توجهی به فریضه امر به معروف موجب ترویج ناهنجاری های اخلاقی می شود

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: بی توجهی به فریضه امر به معروف و نهی از منکر موجب ترویج بی بند و باری، ناهنجاری اخلاقی و دوری از ارزشهای اسلامی در جامعه می شود.

حجت‌الاسلام علی نعمت الهی ظهر پنجشنبه در همایش طلایه داران تبلیغ که با حضور حجت الاسلام محمد موحدی دادستان ویژه روحانیت، روحانیون و ائمه جمعه در سازمان تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد اظهار داشت: ماه رمضان بهترین فرصت برای تبیین و ترویج کلام و احکام الهی است و باید در این ماه به اولویتهای فرهنگی توجه خاصی داشته باشیم و توجه به شعار سال و تبیین رابطه بین فرهنگ و اقتصاد را مورد توجه قرار دهیم و ارتباط و پیوند عمیق بین این دو عامل را روشن کنیم.

وی بیان کرد: اقتصاد به عنوان معیشت مردم باید تعریف شود و به سمت تبیین سبک زندگی اسلامی هدایت شویم که با ترویج این سبک و دوری از زندگی غربی رابطه بین اقتصاد و فرهنگ منطقی خواهد شد.

حجت الاسلام نعمت الهی گفت: عزم ملی در زمینه فرهنگ و اقتصاد بایستی توسط روحانیون تبلیغ شود تا آحاد جامعه به سهم خود بتوانند نقشی در مدیریت جهادی جامعه داشته باشند و از آسیب های تبلیغی دشمن و شبکه های ماهواره ای بکاهند.

وی افزود: کم رنگ شدن فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به این دلیل است که برخی تصور می کنند چون این امر متولی دارد نیازی به ورود به این مسئله نیست لذا روحانیون باید مردم را برای حضور در این عرصه تشویق کنند تا سلامت فرهنگ عمومی جامعه حفظ شود و در مسئله عفاف و حجاب سخت گیر باشیم زیرا جامعه در حال بی تفاوت شدن نسبت به این مسئله مهم است و قطعا تذکر و یادآوری تاثیر خود را خواهد داشت و موجب بهبود شرایط فرهنگی در جامعه خواهد شد.

این مسئول تصریح کرد: در مساجد لازم است نسبت به تفسیر و بیان احکام تلاش شود و در کنار آن به مردم اجازه داد تا با طرح سئوال های خود به جواب منطقی برسند چرا که گاهی ممکن است مسئله ای از نگاه روحانیون دور بماند اما مردم با آن درگیر باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین در پایان گفت: منابر ابزار قدرتمندی در دست روحانیت برای فرهنگ سازی است و بایستی از این تریبون برای شکل دهی به فرهنگ و اخلاق جامعه به خوبی استفاده کرد و معارف الهی را در بین مردم گسترش داد.

حجت ‌الاسلام علی معبودی نماینده ولی فقیه در سپاه صاحب‌الامر (عج) قزوین نیز در ادامه این همایش گفت: دشمن به دلیل ضعف در عرصه های نظامی و سیاسی به دنبال این است که با استفاده از ماهواره ها فرهنگ دینی و اسلامی ملت ما را تغییر دهد و بنیادهای اسلامی نظام را سست کند و برما سلطه یابد.

وی افزود: امروز ماهواره ها با ترویج روابط آزاد بین زن و مرد، سبک زندگی مصرف گرای غربی، بی عفتی و بی غیرتی، خوارکی مسموم به جامعه می دهند که این تهاجم نرم و مسموم موجب می شود بنیان خانواده ها سست شود و ناامنی و بی اعتقادی در خانواده ها رواج یابد.

وی ادامه داد: به دلیل ناآگاهی برخی مردم در استفاده از تکنولوژی روز جامعه از آسیب های تکنولوژی عصر حاضر بی بهره نمانده ایم به همین دلیل مخالف تماشا و ترویج برنامه های ماهوراه ای در میان خانواده ها و جوانان ایرانی هستیم و بایستی فرهنگ استفاده صحیح از تکنولوژی در جامعه رواج پیدا کند.

معبودی گفت:در صورت عدم ترویج این فرهنگ ماهواره ها می توانند مروج القای ناامیدی به جامعه، ترویج بی‌حیایی و بی عفتی و بی‌غیرتی مردان، سلب امید در زندگی خانوادگی، ترویج مدگرایی و مسائل غیر اخلاقی باشند.

کد خبر 2320198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha