پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۷ تیر ۱۳۹۳، ۱۵:۵۰

رقابتهای قهرمانی کشور شنای معلولان به کار خود پایان داد

رقابتهای قهرمانی کشور شنای معلولان به کار خود پایان داد

رقابتهای قهرمانی کشور شنای معلولان که با حضور 98 شناگر معلول و جانباز از 19 استان کشور طی روزهای پنج شنبه و جمعه در مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد با قهرمانی خراسان رضوی به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین اقبالی، رئیس انجمن شنا جانبازان و معلولان، در خصوص این رقابتها گفت: مسابقات قهرمانی کشور، فرصتی بود تا ضمن محک خوردن شناگران سراسر کشور، استعدادهای جدید شناسایی شده و نیز بدون صرف هزینه، سهمیه مسابقات پاراآسیایی در کشور خودمان به دست آید، ضمن اینکه با دیدن رکوردهای بسیار خوبی که شناگران به ثبت رساندند بسیار زیاد به آینده شنا و مدال آوری آن امیدوار شدیم.

وی اعلام کرد: طی این مسابقات، 8 رکورد ملی شکسته شد و از 14 پیشکسوت شنا تقدیر به عمل آمد، ضمن اینکه به چهار نفر از کم سن‌ترین شرکت‌کنندگان پیراهن تیم ملی اهدا شد.

رئیس انجمن شنا جانبازان و معلولان با اشاره به میانگین سنی شرکت کنندگان گفت: حدود 40 درصد از از شرکت کنندگان زیر 23 سال سن داشتند و این مساله نشانگر وجود پتانسیل بالایی در بخش جوانان است که به زودی برنامه های ویژه‌ای برای آنها جهت حضور در مسابقات جهانی جوانان آیواز در نظر خواهیم گرفت.

اقبالی همچنین گفت: پس از برگزاری این مسابقات، رکوردهای شناگران به کمیته بین المللی پارالمپیک اعلام می‌شود، سپس با توجه به سهمیه‌های اعطایی و نیز نظر کادر فنی و سیاست‎‌های کمیته پارالمپیک و فدراسیون، ترکیب نهایی نفرات اعزامی به مسابقات پاراآسیایی مشخص خواهد شد.

اسامی هشت استان برتر به ترتیب امتیازات کسب شده به شرح زیر اعلام شده است:

1- خراسان رضوی  193 امتیاز
2- تهران  149 امتیاز
3- آذربایجان شرقی 136 امتیاز
4- اصفهان  123 امتیاز
5- قم 117 امتیاز
6- فارس 74  امتیاز
7- یزد 68 امتیاز
8 – گیلان 66 امتیاز

کد خبر 2321222

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha